Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Güzelliği

falconfrm

Normal Üye
14 Şub 2020
2
11
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle herkese merhaba, forumu sessiz takip edenlerdenim. Ancak Serel hanım ile görüşme sonrası bu sessizliği bozmak gerekiyordu artık. Kendisi güzel, seviyeli genç bir kadın evet önceki referanslarda ve tanıtımda yazılanlar birebir doğru fiziği çok güzel ama beni bu yazıyı yazmaya iten bir başka nokta da iletişimi güzel kurabilmesiydi. Onunlayken sanki yıllardır tanışıyormuş izlenimine kapılabilirsiniz. Hemen kanınız ısınıyor,özel anlar için ise özel kalsın diyorum ama fazlasıyla güzeldi.Bu arada kendisiyle görüşebilmek için epey uğraştım özellikle bu dönemde haklı olarak temkinli kendisi ama çabalarıma değdi:) Referans olan @EBRUSCRT hanıma da teşekkürler. Güzel ağırlaman için tekrar teşekkür ediyorum, yine görüşeceğiz 😀

ismet_DE Çevrimdışı
9 Ocak 2014
96
83
Öncelikle herkese merhaba, forumu sessiz takip edenlerdenim. Ancak Serel hanım ile görüşme sonrası bu sessizliği bozmak gerekiyordu artık. Kendisi güzel, seviyeli genç bir kadın evet önceki referanslarda ve tanıtımda yazılanlar birebir doğru fiziği çok güzel ama beni bu yazıyı yazmaya iten bir başka nokta da iletişimi güzel kurabilmesiydi. Onunlayken sanki yıllardır tanışıyormuş izlenimine kapılabilirsiniz. Hemen kanınız ısınıyor,özel anlar için ise özel kalsın diyorum ama fazlasıyla güzeldi.Bu arada kendisiyle görüşebilmek için epey uğraştım özellikle bu dönemde haklı olarak temkinli kendisi ama çabalarıma değdi:) Referans olan @EBRUSCRT hanıma da teşekkürler. Güzel ağırlaman için tekrar teşekkür ediyorum, yine görüşeceğiz 😀
Üyeliğinizin ilk mesajı ve ilk paylaşımını Serel konusunda yapılması çok güzel olmuş. Bununla başlayınca arkası nasıl gelecek, merakla beklemedeyiz

EBRUSCRT Çevrimdışı

EBRUSCRT

Normal Üye
29 Haz 2017
3,651
8,813
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
@Serel Besra Eles tatli mi tatli gonlu yuzu cok cok guzel fizik zaten ortada bi arkadasimiz tabiki referans olurum herzaman
seni zaten biliyorum cansin guzel keyifli zamanlar dilegiyle 😘 @falconfrm

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar