Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelereCanım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
İyi ki doğdun nice mutlu yaşların olsunCanım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
Canım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
Nice yıllara SerelcimCanım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
Evet 23 nisan ama biz erken kutladık kuşum23 nisan degilmiydi Iyi seneler kusum ❤
Evet 23 nisan ama biz erken kutladık kuşum
Canım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
Nice mutlu yaşlara doğum günün kutlu olsunCanım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
Canım inşallah❤ ikimizde birbirimize birçok şey kattık daha uzun yıllara birlikte❤❤Canım arkadaşım hep söylüyorum yine söyleyeceğim forumun bana en büyük hediyesi sen oldun. En büyük şansım seninle tanışmaktı. Güvenimizin , saygımızın , sevgimizin hiç eksilmeyeceği yıllarımız olsun. 1 sene içerisinde bana sabrı, sakinliği ve daha birçok şeyi öğrettin yeni yaşıma daha olgun, daha bilinçli giriyorum sayende. Her şey için teşekkür ederim hep böyle yan yana olalım ❤
Doğum günün kutlu olsun, yeni yaşında tüm isteklerinin bir bir gerçekleştiği, mutlu ve sağlıklı bir yıl olsun.Canım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
Ahahaha küçük ve dikler sarkması imkansıza yakın ama hayatımda sütyenim kadar beni destekleyen , koruyan bir @Seda ATES var
İyi ki doğdun. Bundan sonra artık 3 ayda bir kutlarızCanım yeni yaşında sağlık mutluluk bol şans diliyorum arkadaşlığımızın daimi olması dileğiyle seviyorum seni❤Ekli dosyayı görüntüle 63919
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!