- 5 Ocak 2020
- 47
- 82
- 37
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle daha iki gün geçmesine rağmen tekrar buluşmak istemem ne kadar kaliteli vakit geçirdiğimizin göstergesi. Tüm çakarlarınızı açabilecek geçen her vakti değerli yapabilen bir pembiş... Yanında kendinizi çok huzurlu hissediyorsunuz ve sizi misafir ederken en ince ayrıntısına kadar herseyi düşünüyor. Güzelliğine karşı güzel bir şiir okur gibi derinlere dalıyorsunuz . Bir önceki referansım da "Anlatılmaz yaşanır " yorumunu yapmıştım ki bu durumla ilgili açılan eleştiri referansa istinaden özel durumdan elimden geldigince bahsetmeem gerektiğini anladım Birlikteliğin hakkını verip sizinle sizi mutlu etmek için denizin dalgalarindaki haz gibi sizi memnun ediyor... Nefes nefese kalmadan bitmiyor bazen kontrolü size bırakıp bazen kendisi ele alıyor... İçtenliği...Samimiyeti...Dokunuşları Her şeyi ile varlığının etkisinde kalıyorsunuz ve bir sonraki görüşme planı yapmadan yanından ayrilamiyorsunuz. Samimiyetin , içtenliğin ve senin kadar güzel yüreğinle beni kabul ettiğin için çok teşekkür ederim @Serel Besra Eles sen mükemmel bir kadınsın iyi ki seni tanıdım