Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Besra'nın Dokunuşu...

5 Ocak 2020
47
82
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İz bırakmak önemlidir, insana dokunmak... Serel Hanım işte öyle. Sohbeti, size karşı ilgisi, anlayışı ve o tüm güzelliği,zarefetiyle eksiksiz dört dörtlük bir insan. Zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsunuz çünkü her ânı o kadar güzel ve dolu dolu yaşıyorsunuz ki su gibi geçiyor son derece müthiş keyif alıyorsunuz.Serel ile geçen her dakikada kendinizi her an bulutların üstünde hissedebiliyorsunuz. Kadehe baktım karşımda ki mi şarap yoksa kadehdeki mi diye kendime sordum 🙂. Diger performansına gelince kalbi dayanabilecek olan icin anlatılmaz yaşanır diyorum. Şiir gibi kadın @Serel Besra Eles sen beni o kadar çok mutlu ettin ki mutluluk, iyilik ve güzellik hep seninle olsun bu muhteşem buluşma için tekrar tekrar teşekkür ederim 🙏 Not: O kadar güzel buluşmaydı ki tekrarı için İstanbul'dan dönüş planımı erteledim 🤭😇🥰

5 Ocak 2020
47
82
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle iyi geldin bana, öyle huzurlu hissettim yanında... iyi ki. O kadar anlamlı hediyeler getirdiğin için buradan da teşekkür ediyorum tekrar tekrar.

Rica ederim... Sen de bana çok iyi geldin tekrar tekrar görüşmek üzere güzel insan...harikasın...😊😊

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
489
542
Güzel paylaşım emeğinize sağlık

Serel,mükemmel insan,harika kadın,her zaman bütün güzellikleri yaşatır,yanından mutlu ayrılacağınız güzellik🥰

Lou

29 Eyl 2020
44
30
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Samimi bir paylaşım olmuş. Teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,293
10,233
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar