- 30 Ara 2020
- 1
- 22
- 29
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese merhaba serel hanım ile cumartesi akşamı güzel ve hoş iki saat geçirdik yakın zamandır kendisini takip ediyordum ve iletişime geçip gerekli referansları verip randevuyu oluşturduk evi merkezi bir konum bağdat caddesinde neredeyse iki yıldır bağdat caddesine gelmiyordum serel hanım sayesinde tekrar gelmiş oldum gerçekten bağdat caddesinin boş hali daha güzel benden başka kimse yoktu ve serel hanımın evine ulaştım kapıda güzel bir şekilde karşıladı beni 22 yaşında çok hoş biri kendisi her zamanki gibi el yüz yıkamasından sonra salona geçtim ve başladık muhabbete neredeyse 1 saat muhabbet ettik konu konuyu açtı ve dedik artık geçelim yatak odasını başladık sevişmeye serel hanım olağanüstü fiziğe sahip gerçekten herşeyin fazlasını hak ediyor bence çok iyi iletişim kurduk birbirimizle ve kendisini tanıdığıma çok memnun oldum ben burda ne kadar anlatsam yaşamadan bilemezsiniz eğer serel hanım ile tanışmadıysanız en kısa zamanda iletişime geçip tanışın derim ben tekrar önümüzdeki hafta iletişime geçip randevu talebinde bulunucam kendisinden serelcim seni tanıdığıma çok memnun oldum ve çok keyifli iki saatti benim için her şey için teşekkürler