Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Besra Eles ile bomba gibi bir gece

concepciondelchile Çevrimdışı
16 Kas 2021
62
593
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde çok uzun zamandır bildiğim ama bir türlü denk getiremediğim güzel @Serel Besra Eles ile görüştüm. Kendisiyle bomba gibi bir gece yaşadım. Zaman gelip de kapı çaldığında, içeri resmen sarışın bir bomba girdi. Uzun boy, düzgün fizik; bu kadar zaman beklememe değmişti.

Hemen sigaralarımızı yakıp koyu muhabbete daldık. Sanki birbirimizi 40 yıldır tanıyormuşuz gibi güzel bir sohbet başladı. Bu sefer @Seda ATES Hanım'ın kulakları çınlamıştır.

Ortam yavaştan kızışmıştı. Kısa duş seansından sonra hemen yatağa atladık. Harika bir ön sevişme ve oraldan sonra pozisyon zenginliğiyle dolu müthiş bir seans yaptık, nefes nefese, @Serel Besra Eles ile.

Umarım sen de keyifli anlar yaşamışsındır. Seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Teşekkürler güzel @Serel Besra Eles ...

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşlar,

Geçtiğimiz günlerde çok uzun zamandır bildiğim ama bir türlü denk getiremediğim güzel @Serel Besra Eles ile görüştüm. Kendisiyle bomba gibi bir gece yaşadım. Zaman gelip de kapı çaldığında, içeri resmen sarışın bir bomba girdi. Uzun boy, düzgün fizik; bu kadar zaman beklememe değmişti.

Hemen sigaralarımızı yakıp koyu muhabbete daldık. Sanki birbirimizi 40 yıldır tanıyormuşuz gibi güzel bir sohbet başladı. Bu sefer @Seda ATES Hanım'ın kulakları çınlamıştır.

Ortam yavaştan kızışmıştı. Kısa duş seansından sonra hemen yatağa atladık. Harika bir ön sevişme ve oraldan sonra pozisyon zenginliğiyle dolu müthiş bir seans yaptık, nefes nefese, @Serel Besra Eles ile.

Umarım sen de keyifli anlar yaşamışsındır. Seni tanıdığıma çok mutlu oldum. Teşekkürler güzel @Serel Besra Eles ...
paylaşim icin teşekkürler

Rote Stern Çevrimdışı
30 Haz 2022
99
159
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar arkadaşlar,

Teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar