Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Serel Besra & CosmicGate Görüşmesi

CosmicGate Çevrimdışı
22 Eyl 2020
49
81
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Serel Hanım ile bugün yaklaşık 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Evi İstanbul'un tam göbeğinde ve çok kolay ulaşımı var. Fakat ben İstanbul'un dışında Bahçeşehir'de olduğumdan 1,5 saatte ulaştım kendisine. Evinde Behlül ve Müdür adında 2 tatlı kedisi var. Kedi sevmeyen ya da alerjisi olanlar için bunu göz önünde bulundurmaları faydalı olacaktır.
Kendisi çok tatlı ve çok güzel bir kadın. İnsanın tansiyonunu yükseltecek güzellikte fiziğe sahip. Ama tansiyon yükselse de sorun olmaz muhtemelen, çünkü kendisi hemşire 😎
İkramları çok güzel ne ararsanız var. Evi tertemiz ve tek kullanımlık ürünleri var. Tek olumsuz tarafı ev çok sıcak, duştan çıkınca bile terlemeye devam ettim. Belkide ev ile alakalı değildir, güzelliği de insanı terletiyor olabilir 😘
Yatakta son derece azimli ve isteklerinizi yerine getirmeye çalışıyor. Ben en çok cowgirl pozisyonunu sevdim. Kucağınızda zıplarken onu izlemesi her erkeğin ölmeden önce yaşaması gereken bir sahne. Gerçi bu pozisyonda biraz yordum kendisini, biraz uzun sürdü ama ben halimden çok memnundum altta 😘
Uzun lafın kısası ben kendisini çok sevdim, sohbeti muhabbeti ve özellikle gıybeti çok iyi 😂😂😂
Görüşmeyi düşünen arkadaşlar için önerim 2-3 saatlik değil de, gecelik programlar yapmaları. Çünkü gerçekten zaman yetmiyor

ByzGrgdn34 Çevrimdışı

ByzGrgdn34

Son Gergedan 🦏 Beyazından 😉
17 Eyl 2019
23
109
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım teşekkürler.

finnn Çevrimdışı
24 Mar 2015
51
11
Cinsiyetiniz nedir?
hazır gitmişken saç traşıda olsaydın.

5 Ocak 2020
47
82
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel Hanım ile bugün yaklaşık 2 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Evi İstanbul'un tam göbeğinde ve çok kolay ulaşımı var. Fakat ben İstanbul'un dışında Bahçeşehir'de olduğumdan 1,5 saatte ulaştım kendisine. Evinde Behlül ve Müdür adında 2 tatlı kedisi var. Kedi sevmeyen ya da alerjisi olanlar için bunu göz önünde bulundurmaları faydalı olacaktır.
Kendisi çok tatlı ve çok güzel bir kadın. İnsanın tansiyonunu yükseltecek güzellikte fiziğe sahip. Ama tansiyon yükselse de sorun olmaz muhtemelen, çünkü kendisi hemşire 😎
İkramları çok güzel ne ararsanız var. Evi tertemiz ve tek kullanımlık ürünleri var. Tek olumsuz tarafı ev çok sıcak, duştan çıkınca bile terlemeye devam ettim. Belkide ev ile alakalı değildir, güzelliği de insanı terletiyor olabilir 😘
Yatakta son derece azimli ve isteklerinizi yerine getirmeye çalışıyor. Ben en çok cowgirl pozisyonunu sevdim. Kucağınızda zıplarken onu izlemesi her erkeğin ölmeden önce yaşaması gereken bir sahne. Gerçi bu pozisyonda biraz yordum kendisini, biraz uzun sürdü ama ben halimden çok memnundum altta 😘
Uzun lafın kısası ben kendisini çok sevdim, sohbeti muhabbeti ve özellikle gıybeti çok iyi 😂😂😂
Görüşmeyi düşünen arkadaşlar için önerim 2-3 saatlik değil de, gecelik programlar yapmaları. Çünkü gerçekten zaman yetmiyor
Güzel paylaşım için teşekkürler...Serel Besra gerçekten harika bir kişi.... Ölmeden önce yapılması gerekenler listesinin en başına onunla tanışmak yazılmalı 😀

filmgezgini2013 Çevrimdışı
13 Ağu 2020
66
61
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Eline beline klavyene sağlık kardeşim 👍🏻👏🏻 Ağustos ayında bir randevu ayarlamaya çalışmıştım ama zamanı denk getiremedik ve yazışmalarından “first class” bir güzellik ile karşı karşıya olduğumu hissetmiştim. Mutlaka gidilecekler listemde ama ah şu zamansızlık ahhhh 😔

CosmicGate Çevrimdışı
22 Eyl 2020
49
81
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel,akıcı anlatımın için teşekkür ederim 🤩 kahkahalarla okudum. 🤣 yeni evde daha ferah sevişmelere diyelim 💋
Önümüz kış sıcaklık problemi daha da azalıyor 😘 Yeni ev ile ilgili takibinde olacağım, kendine çok iyi bak, seni tanıdığıma mutlu oldum 😍

m2020 Çevrimdışı
18 Ağu 2020
84
134
51
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı referans için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar