- 21 Tem 2019
- 126
- 326
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Serel i belki 1 senedir takip teydim ama Burda olmadığım için Görüşme fırsatı yakalayamamistim buraya gelince de kendi yoğunluğundan aynı zamanı tutturamadım aksilikler diz boyu hatta duo için randevu alıp gidememistim başka zamanın konusu... Herneyse kısa zaman önce vaktimizi ayarlayıp denk getirebildik 2. De olmadı ama 3. De buluştuk kendimi şanslı sayıyorum tanıştık, kaynaştık kendisiyle Istanbul un güzel bi yerinde oturuyor bulması kolay oldu @Sedaates e de teşekkür ederim her nekadr üçlü görüşme olmasa da Serel le tanıştığıma memnun oldum 3 saat gibi görüşsek te biraz daha vaktim olsaydı diyorum kalan Bi kaç numara mi da bir dahaki sefere saklıyorum kendisi salon fantazisi sevmese de ( tercihlere saygılıyım yanlış anlaşılma olmasın) yatak ta aklınızı alir.. Fit Vücut ölçüleri ve onu nasıl kullanması gerektiğini bilen bi bayan öpüşmesi, oral i hepsi çok iyiydi, aradaki uyumu yakalarsaniz fazlasını bile bulabilirsiniz benim için güzel Bi tanışma ve güne başlangıç oldu tekrarlamak dileğiyle herșey için teşekkürler Serel kendine iyi bak