Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme 🦚☀️✈️ Serel Airlines ✈️☀️🦚

Can armanyan Çevrimdışı

Can armanyan

Normal Üye
31 Ağu 2020
5
22
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar ,
Forumu uzaktan takip eden tayfadan olan bendeniz, @Serel Besra Eles ile buluşmalarımızın da etkisiyle buraya birkaç not bırakmak istedim.
Forum üstü güzelliği , duruşu olan , fiziği ise dillere destan olmuş sevgili Serel ile tanışmamız Eylül ayında olmuştu. Bu buluşmada yine güzelliği ve sohbetiyle en az Serel kadar aklımda iz bırakan @Seda ATES da eşlik bize etmişti. Harika geçen bu görüşmeden sonra İstanbul’dan iki güzel kadın tanımanın mutluluğu ile ayrılırken Serel ile ara ara iletişimimiz devam etti ve akılda kalanları yeniden yaşamak , yarım kalan parçaları tamamlamak üzere İstanbul’a ışınlanıldı. ✈️

Kendi kalitesine yakışan bir lokasyonda , bana Üniversite yıllarımı hatırlatan sokaklarda Serel ‘ in yeni evini bulmak hiç zor olmadı. Evi ile ilgili her türlü ayrıntıyı düşünmüş. Çok temizdi ( mutfak da pırıl pırıldı 😂) , incall önyargılarımı yıktı,ben çok rahat ettim. 🏠

Serel iletişim becerisi yüksek , doğruları olan ve bunların peşinden koşan , dobra , sıcakkanlı ama mesafeleri çok iyi ayarlayan biri 💯
Hafızası da çok kuvvetli. Sizinle ilgili her türlü detayı hatırlayabilir 🙈😊
Sohbet,muhabbet , olmazsa olmaz küçük dedikodular, Serel’ in beni yeni kişilerle tanıştırma isteği derken zaman su gibi akıyor yanında… 🙏🏻

Özel anlar mı? Çok ama çok özel ! Bende , Onda kalsın.🤫 Cevap başlıkta. Onunla bulutların üstündesiniz. 💫
Bir İstanbul güncesi böyle güzel sona ererken yüzümde tebessüm ile sıkıca sarıldıktan sonra ayrılıyoruz.
Güzel iletişimimiz ve samimiyeti için çok teşekkür ediyorum. Nice güzel görüşmelere 💜….

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Selamlar ,
Forumu uzaktan takip eden tayfadan olan bendeniz, @Serel Besra Eles ile buluşmalarımızın da etkisiyle buraya birkaç not bırakmak istedim.
Forum üstü güzelliği , duruşu olan , fiziği ise dillere destan olmuş sevgili Serel ile tanışmamız Eylül ayında olmuştu. Bu buluşmada yine güzelliği ve sohbetiyle en az Serel kadar aklımda iz bırakan @Seda ATES da eşlik bize etmişti. Harika geçen bu görüşmeden sonra İstanbul’dan iki güzel kadın tanımanın mutluluğu ile ayrılırken Serel ile ara ara iletişimimiz devam etti ve akılda kalanları yeniden yaşamak , yarım kalan parçaları tamamlamak üzere İstanbul’a ışınlanıldı. ✈

Kendi kalitesine yakışan bir lokasyonda , bana Üniversite yıllarımı hatırlatan sokaklarda Serel ‘ in yeni evini bulmak hiç zor olmadı. Evi ile ilgili her türlü ayrıntıyı düşünmüş. Çok temizdi ( mutfak da pırıl pırıldı 😂) , incall önyargılarımı yıktı,ben çok rahat ettim. 🏠

Serel iletişim becerisi yüksek , doğruları olan ve bunların peşinden koşan , dobra , sıcakkanlı ama mesafeleri çok iyi ayarlayan biri 💯
Hafızası da çok kuvvetli. Sizinle ilgili her türlü detayı hatırlayabilir 🙈😊
Sohbet,muhabbet , olmazsa olmaz küçük dedikodular, Serel’ in beni yeni kişilerle tanıştırma isteği derken zaman su gibi akıyor yanında… 🙏🏻

Özel anlar mı? Çok ama çok özel ! Bende , Onda kalsın.🤫 Cevap başlıkta. Onunla bulutların üstündesiniz. 💫
Bir İstanbul güncesi böyle güzel sona ererken yüzümde tebessüm ile sıkıca sarıldıktan sonra ayrılıyoruz.
Güzel iletişimimiz ve samimiyeti için çok teşekkür ediyorum. Nice güzel görüşmelere 💜….
Güzel anlatımın için çooook teşekkür ederim 🙏
Bazı insanlar vardır enerjin bir başka olur , aklına gelir bir bakarsın tak mesaj ! Bizim biraz öyle oldu. Tanımaktan çok keyif aldığım, yanında çok rahat hissettiğim nadir insanlardan oldun. ❤️
mutlaka konuştuğumuz kişiyle tanış selamımı söyle 😻 yine buluşalım güzel günlerde öpüyorum seni 🦚777

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,131
1,841
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
başarılı bir iniş gerçekleştirilmiş. Sevişmenize sağlık

Can armanyan Çevrimdışı

Can armanyan

Normal Üye
31 Ağu 2020
5
22
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel anlatımın için çooook teşekkür ederim 🙏
Bazı insanlar vardır enerjin bir başka olur , aklına gelir bir bakarsın tak mesaj ! Bizim biraz öyle oldu. Tanımaktan çok keyif aldığım, yanında çok rahat hissettiğim nadir insanlardan oldun. ❤
mutlaka konuştuğumuz kişiyle tanış selamımı söyle 😻 yine buluşalım güzel günlerde öpüyorum seni 🦚777

Güzel düşüncelerin beni ayrıca mutlu etti 🙏🏻😊
Pozitif düşünceye inanan iki insanın arasıdaki iletişim , duygular farklı oluyor 💯
Konuştuğumuz kişi 😅 peki o iş bende.

Güzel günlerde görüşmek üzere ☀️🦚

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
detaylı güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar