Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seni tekrar görmek güzel simay

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,303
2,245
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet sevgili forumdaşlar .

@atasehirsimay ile yaptığım görüşmeden çok ama çok memnun ayrıldım

Öncelikle kendisi bana son dk ayırdığı zaman için çok teşekkür ederim .

Evinin konumu gayet rahat kendi aracınızla kolay bulunulabilir bir yerde otopark problemi yok evinin giriş çıkışı gayet rahat .

Kendisinden aldığım randevu zamanı geldiğinde attığı konumda aracımı park ettim ufak bir tarif ile binanın önünde hemen asansörde ve gerçekten güler yüzlü samimi @atasehirsimay ile görüşme zamanına başladı.

Kendisi ile çok zaman önce o foruma katılmadan evvel bir görüşmemiz olmuştu . Aldığım enerji ile kendisine daha önce de görüştüğümüzü hatırlattım .
Baya zaman geçmiş görüşmeyeli evet hayat koşturmacasın da zaman zaman böyle güzellikleri ıskalayabiliyoruz onu biraz daha anladım . Ama kendisi gerçekten samimiyetinden dolayı sanki bir arkadaş bir dost gibi rahat ettiriyor . Evi sevimli ve rahat edebilinrcek gibi bir arkadaş ile sohbet kıvamınfa muhabbet ederken biralarımızı yudumladık .
Zaman zaman vakti gelince güzeller haz yaşattı bana .

Kendisi ile geçirdiğim 3 saat gayet keyifli haz dolu geçti hatta yetmedi desem yeri var bana ayırdığı zaman güler yüz samimiyet için kendisine çok teşekkür ederim
Teşekkürler @ataşehirsimay

Saygı ve sevgi ile...

Maverick06 Çevrimdışı
22 Mar 2020
129
87
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık Simay hanımı hep merak etmişimdir, birgün mutlaka görüşmek isterim😊

Piyade Çevrimdışı
18 Mar 2018
811
710
Güzel paylaşım için teşekkürler.
Vallahi beyefendi dağı,taşı,uçanı, kaçanı bitmek bilmeyen bir enerji ile çatır çatır sevişip paylaşıyor 😂 maşallah

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,898
4,473
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Evinin konumu gayet rahat kendi aracınızla kolay bulunulabilir bir yerde otopark problemi yok evinin giriş çıkışı gayet rahat .

Kendisinden aldığım randevu zamanı geldiğinde attığı konumda aracımı park ettim ufak bir tarif ile binanın önünde hemen asansörde ve gerçekten güler yüzlü samimi @atasehirsimay ile görüşme zamanına başladı.

Kendisi ile çok zaman önce o foruma katılmadan evvel bir görüşmemiz olmuştu . Aldığım enerji ile kendisine daha önce de görüştüğümüzü hatırlattım .
Baya zaman geçmiş görüşmeyeli evet hayat koşturmacasın da zaman zaman böyle güzellikleri ıskalayabiliyoruz onu biraz daha anladım . Ama kendisi gerçekten samimiyetinden dolayı sanki bir arkadaş bir dost gibi rahat ettiriyor . Evi sevimli ve rahat edebilinrcek gibi bir arkadaş ile sohbet kıvamınfa muhabbet ederken biralarımızı yudumladık .

Kendisi ile geçirdiğim 3 saat gayet keyifli haz dolu geçti hatta yetmedi desem yeri var bana ayırdığı zaman güler yüz samimiyet için kendisine çok teşekkür ederim

Saygı ve sevgi ile...
Güzel referans için teşekkürler

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,518
2,695
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım ve referans için teşekkürler... 💯💯💯

Simay Çevrimdışı
9 Eki 2021
718
2,102

Değerli zamanını ayırıp bu guzel referans yazısını olusturdugun icin teşekkür Ederim canim 😍😍 seni tekrar görmek te güzeldi keyifli gecen zaman icin bende cok mutluyum😍😍 tekrar görüşmek dileğiyle balım ♥️♥️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar