Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sendromsuz pazartesi

Balabey Çevrimdışı
24 Ara 2020
120
188
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma geldiğinden beri aklımı alan fotoğrafları yüzündne Aisy ile görüşmeyi iple çekiyordum. Yoğun bir pazartesi mesaisi sonrası randevulaştığımız üzere Aisy'nin yanına kaçtım. Adresi bulmak bulmacalı ve işe heyecan katıyor. Çok da keyifliydi doğrusu :D.
Aisy çok genç ve güzel bir kadın. Karakteri gereği GFE ve soft sex severler için biçilmiş kaftan. İsteklerin hepsine cevap vermek için elinden geleni yapıyor. Fiziği, teni, kokusu, güzelliği, karşılaması, evi, evinin manzarası bile çok güzeldi. Çok uzatmaya gerek yok şiddetle tavsiye ederim.
Her şey için teşekkürler güzellik

Aisy Çevrimdışı
27 Eyl 2022
652
2,761
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Foruma geldiğinden beri aklımı alan fotoğrafları yüzündne Aisy ile görüşmeyi iple çekiyordum. Yoğun bir pazartesi mesaisi sonrası randevulaştığımız üzere Aisy'nin yanına kaçtım. Adresi bulmak bulmacalı ve işe heyecan katıyor. Çok da keyifliydi doğrusu :D.
Aisy çok genç ve güzel bir kadın. Karakteri gereği GFE ve soft sex severler için biçilmiş kaftan. İsteklerin hepsine cevap vermek için elinden geleni yapıyor. Fiziği, teni, kokusu, güzelliği, karşılaması, evi, evinin manzarası bile çok güzeldi. Çok uzatmaya gerek yok şiddetle tavsiye ederim.
Ben teşekkür ederim canım ❤️❤️❤️ seni tanımak güzeldi 💋💋 ine bekliyorum seni 🤗🤗🤗❤️

10 Nis 2023
137
170
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için çok teşekkürler

4 Kas 2021
110
156
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel kız hard sevmiyor galiba.herkes soft sex vurgusu yapmış 🤔

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,760
8,018
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar