nadir
Normal Üye
- 1 Kas 2014
- 3
- 24
Eski bir üye olarak çok uzun zamandır paylaşım yapmıyordum. Bu defa bir istisna yapmak istedim.
Birkaç gün önce adı şarkılara ve şiirlere ilham olmuş hüzünlü bir ayın adını taşıyan bir hanıma, Eylül Umay’a misafir oldum.
Kendisi beni üzerine çok yakışan askılı mini bir elbise ile karşıladı. Siyah saçlı, minyon tipli, güler yüzlü bir hanım. Evi temiz ve düzenli. Siyah beyaz renkte, sevimli bir kedisi var. Salonda bulunan kitaplar onun okumaya düşkün, kültürlü bir hanım olduğunun göstergesi. Kahve ikramı ile başladığımız sohbette vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım. Her yönü ile karşımda narin, anlayışlı ve uyumlu bir hanım vardı. Kendisine bana gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ediyor, yakın bir zamanda tekrar görüşmeyi diliyorum.
“Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma
Baksana; parmak uçlarım ateş
Lavlar fışkırıyor göz bebeklerimden
Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan
Benimle meydan oku her çaresizliğe
Benimle uyu, benimle uyan
Birlikte varalım on üçüncü aylara
Sen bir Eylül, ben haziran”
(Ümit Yaşar Oğuzcan)
Birkaç gün önce adı şarkılara ve şiirlere ilham olmuş hüzünlü bir ayın adını taşıyan bir hanıma, Eylül Umay’a misafir oldum.
Kendisi beni üzerine çok yakışan askılı mini bir elbise ile karşıladı. Siyah saçlı, minyon tipli, güler yüzlü bir hanım. Evi temiz ve düzenli. Siyah beyaz renkte, sevimli bir kedisi var. Salonda bulunan kitaplar onun okumaya düşkün, kültürlü bir hanım olduğunun göstergesi. Kahve ikramı ile başladığımız sohbette vaktin nasıl geçtiğini anlayamadım. Her yönü ile karşımda narin, anlayışlı ve uyumlu bir hanım vardı. Kendisine bana gösterdiği misafirperverlik için teşekkür ediyor, yakın bir zamanda tekrar görüşmeyi diliyorum.
“Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma
Baksana; parmak uçlarım ateş
Lavlar fışkırıyor göz bebeklerimden
Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan
Benimle meydan oku her çaresizliğe
Benimle uyu, benimle uyan
Birlikte varalım on üçüncü aylara
Sen bir Eylül, ben haziran”
(Ümit Yaşar Oğuzcan)