Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sempatik güzel Aya...

Ramazanerdinç Çevrimdışı
17 Haz 2020
222
412
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bugün aya hanımla 1 saatlik bir görüşme şansım oldu. Anadolu yakasında ulaşımı kolay bir rezidansta oturuyor kendisi... Güvenlikten sallama isim ve tc ile rahat giriş yapabilirsiniz. Benim açımdan mahalle arası bir apartmandansa bu tarz güvenlikli rezidansa gitmek daha tercih edilesi bir durum. Aya hanım çok hoş ve sexy bir kıyafetle karşıladı. Biraz çekingen ve durgun bir yapıda olduğum için ilk 10 dakika donuk geçti sanki benim açımdan. Ama karşılaması tavrı gerçekten çok hoştu. Çekik gözlü tatlı simetrik bir yüzü var. Gülüşü çok güzeldi. Önce kısa bir ayak masajı yaptım kendisine. gerçekten ayaklarına bayıldım 36 numara kırmızı ojeli hoş bir ayağı vardı.
Güzel sevişiyor. Ayrıldıktan sonra bile bir kaç saat dudaklarımda onun bıraktığı hoş sızıyı hissettim. Benim açımdan güzel geçti. Ben keyif aldım. 1 saatlik boşluğumda yapabileceğim en güzel aktiviteydi.
Teşekkürler Aya. İyi ki varsın.

Aya Çevrimdışı

Aya

27 Tem 2020
93
191
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün aya hanımla 1 saatlik bir görüşme şansım oldu. Anadolu yakasında ulaşımı kolay bir rezidansta oturuyor kendisi... Güvenlikten sallama isim ve tc ile rahat giriş yapabilirsiniz. Benim açımdan mahalle arası bir apartmandansa bu tarz güvenlikli rezidansa gitmek daha tercih edilesi bir durum. Aya hanım çok hoş ve sexy bir kıyafetle karşıladı. Biraz çekingen ve durgun bir yapıda olduğum için ilk 10 dakika donuk geçti sanki benim açımdan. Ama karşılaması tavrı gerçekten çok hoştu. Çekik gözlü tatlı simetrik bir yüzü var. Gülüşü çok güzeldi. Önce kısa bir ayak masajı yaptım kendisine. gerçekten ayaklarına bayıldım 36 numara kırmızı ojeli hoş bir ayağı vardı.
Güzel sevişiyor. Ayrıldıktan sonra bile bir kaç saat dudaklarımda onun bıraktığı hoş sızıyı hissettim. Benim açımdan güzel geçti. Ben keyif aldım. 1 saatlik boşluğumda yapabileceğim en güzel aktiviteydi.
Teşekkürler Aya. İyi ki varsın.
Teşekkür ederim'🥰her zaman beklerim😘😘

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
36 numara :))) ayak çok minnak ve sevimli duruyor :)))
paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler klavyenize sağlık :))

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,196
2,093
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar