Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Fotoğraflar harika. Kayla hanım kaya ....Kırmızı da çok yakışmış.....Ve çok seksi.....Bir nazarlık takayım...
Tesekkürler ımmm iyi partneri severimÇok seksi bir kadinsin @Kayla
Bu arada laf aramızda iyi partnerimdir
Asını almayan yasını tutar
Hahaha iyiymiş sol elim, acemi elim,zavallı elimBaşlık aklıma Orhan Veli’nin Sol Elim şiirini getirdi
Sarhoş oldum da
Seni hatırladım yine;
Sol elim,
Acemi elim,
Zavallı elim!
Thanks babeFotoğraflar harika. Kayla hanım kaya ....Kırmızı da çok yakışmış.....Ve çok seksi.....Bir nazarlık takayım...
El iyidir el candırpartner yok biz elden devam
Aynen öyle Kayla Gecenin rengi kırmızı yakışmış iyi keyiflere
Seninle olana seks gibi harika sonuçlanır
Sana kırmızı çok yakışıyor ❤
Böyle bir partner yanında olsa Elini sallasan Ellisi gelmese de olur Partner kuvvetli sexsi baş döndürücü sonuçta Kazanılmaya El kalmaz Seninle birlikte
Hahahha briç oynayacağımız kim söylediHarika pozlar ve çabuk gel ve oynayalım diyor. Ama bu kıyafetlerinle briç oynayamayabiliriz.
Büyüleyici
Fenanın abisi feciiii hahahhafotoğraflar çok fena
Demişmiydim ağzın iyi laf yapıyor diye demiştim demiştimBöyle bir partner yanında olsa Elini sallasan Ellisi gelmese de olur Partner kuvvetli sexsi baş döndürücü sonuçta Kazanılmaya El kalmaz Seninle birlikte
Saygılar tesekkurlerMüthiş Kayla Hanım, şapka çıkarıyorum
SendeeeGene harikasın
Tesekkur ediyorumSana kırmızı çok yakışıyor ❤
Tanıdığım iyi bir partner var ama briçtemi iyi başka şeydemi sölemem.Tanıdığın iyi bir briç partneri var mı
Seninle olana seks gibi harika sonuçlanır ❤
Tesekkür ediyorum kocaman öpüyorumAynen öyle Kayla Gecenin rengi kırmızı yakışmış iyi keyiflere
Rica ediyorum KaylaTesekkür ediyorum kocaman öpüyorum
❤Tesekkur ediyorum
Teşekkür Ederim tabikide söylemiştiniz böyle güzellik karşısında da böyle laflar az bile kalıyorDemişmiydim ağzın iyi laf yapıyor diye demiştim demiştim
Bu konuyu derinlemesine sevişelim pardon tartışalım benceTesekkürler ımmm iyi partneri severim
briç bilmiyorum ama
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!