Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şeker kız serel ile tatlı bir tanışma

ragga Çevrimdışı
27 Kas 2022
41
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel ile tanıştığım için çok mutluyum. Fotoğraflarında görebileceğiniz gibi mükemmel fiziğinin yanında yüz güzelliği de muhteşem. O kadar güzel ve kibar ki saatlerce hiçbir şey konuşmadan yanında oturmak bile sebepsiz mutluluk verebilir.
Görüşmemize gelirsek; evi çok merkezi bir yerde bulması kolay fakat özel aracınız ile giderseniz park sorunu yaşayabilirsiniz. Serelin dediğine göre bu sorunu bir tek ben yaşamışım o da benim şanssızlığım diyelim fakat 40-45 dk park yeri bulmak için girmedik sokak bırakmadığımı da belirteyim. Tabi bu nedenle randevuya biraz geç kaldım ama serel hanım hiç sorun etmedi, anlayışı için çok teşekkür ederim.
Evi gayet temiz, güler yüz ve ikramlar ile karşılıyor sizleri. Ayrıca hayvan sever birisi ve evinde kedileri var, ben de hayvanları sevdiğim için bu yönüyle de hoşuma gitti serel hanım.
Kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum ve beni kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Sütlaçı da buradan öpüyorum :)

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,099
2,871
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,837
4,408
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel ile tanıştığım için çok mutluyum. Fotoğraflarında görebileceğiniz gibi mükemmel fiziğinin yanında yüz güzelliği de muhteşem. O kadar güzel ve kibar ki saatlerce hiçbir şey konuşmadan yanında oturmak bile sebepsiz mutluluk verebilir.
Görüşmemize gelirsek; evi çok merkezi bir yerde bulması kolay fakat özel aracınız ile giderseniz park sorunu yaşayabilirsiniz. Serelin dediğine göre bu sorunu bir tek ben yaşamışım o da benim şanssızlığım diyelim fakat 40-45 dk park yeri bulmak için girmedik sokak bırakmadığımı da belirteyim. Tabi bu nedenle randevuya biraz geç kaldım ama serel hanım hiç sorun etmedi, anlayışı için çok teşekkür ederim.
Evi gayet temiz, güler yüz ve ikramlar ile karşılıyor sizleri. Ayrıca hayvan sever birisi ve evinde kedileri var, ben de hayvanları sevdiğim için bu yönüyle de hoşuma gitti serel hanım.
Kendisi ile tanıştığıma çok memnun oldum ve beni kabul ettiği için teşekkür ediyorum. Sütlaçı da buradan öpüyorum :)
paylaşım icin teşekkürler

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,338
1,530
Cinsiyetiniz nedir?
Güzel geribildirim için teşekkürler sevişmenize sağlık

maviay Çevrimdışı
9 Şub 2021
300
467
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyfiniz daim, sevişmeniz bol olsun ;)

Mryns21

Normal Üye
5 Mar 2021
4
1
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımın için teşekkürler. Formda yeniyim daha doğrusu aktif değilim. Serel hanımla incall görüşmek istiyorum referans istiyor yardımcı olurmusunuz bu konuda bilgi almak istiyorum .

Bandırmalı10.5

Normal Üye
27 Şub 2022
8
19
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için tesekkurler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,620
7,964
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar