Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şehvetli bir görüşme

7 Haz 2024
58
87
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir süredir merak uyandıran Asel Hanım'ın güncel bilgilerini inceledikten sonra tanışmanın vaktinin geldiğini anladım. Kısa bir yazışma sonrası randevulaştık. Henüz yazışmalarındaki ince ve nazik tavırlarından belliydi zaten ne derece iyi bir görüşme olacağı ki ne mutlu bana ki yanılmadım :)

Konum kolay, park yeri bulunabilir, giriş çıkış problemsiz, minik bir evi var, seyran edilmeyi bekkleyen minik bir samanlık :)

Kendisi de tatlı mı tatlı, son derece güzel bir fiziğe sahip, birikimli, güzel bir insan. Kısa bir sohbetten sonra dışa grip döndüğümde hazır bir vaziyette beni beklemekteydi. Şunu söyleyeyim; GFE anlamındaki en iyi deneyimlerimden biriydi. Harika öpüşüyor, harika sevişiyor. Boşaltıp göndermek için değil, boşaltmamak için çaba sarfediyor ama çıldırtmayı da elden bırakmıyor. Benim için tam anlamıyla bir GFE deneyimiydi dediğim gibi, çok memnun kaldım ve tanıdığıma çok memnun oldum.

Çok teşekkürler güzel ev sahipliği ve GFE deneyimi için :)

Asel ARJİN Çevrimdışı
6 Mar 2024
207
196
Bir süredir merak uyandıran Asel Hanım'ın güncel bilgilerini inceledikten sonra tanışmanın vaktinin geldiğini anladım. Kısa bir yazışma sonrası randevulaştık. Henüz yazışmalarındaki ince ve nazik tavırlarından belliydi zaten ne derece iyi bir görüşme olacağı ki ne mutlu bana ki yanılmadım :)

Konum kolay, park yeri bulunabilir, giriş çıkış problemsiz, minik bir evi var, seyran edilmeyi bekkleyen minik bir samanlık :)

Kendisi de tatlı mı tatlı, son derece güzel bir fiziğe sahip, birikimli, güzel bir insan. Kısa bir sohbetten sonra dışa grip döndüğümde hazır bir vaziyette beni beklemekteydi. Şunu söyleyeyim; GFE anlamındaki en iyi deneyimlerimden biriydi. Harika öpüşüyor, harika sevişiyor. Boşaltıp göndermek için değil, boşaltmamak için çaba sarfediyor ama çıldırtmayı da elden bırakmıyor. Benim için tam anlamıyla bir GFE deneyimiydi dediğim gibi, çok memnun kaldım ve tanıdığıma çok memnun oldum.

Çok teşekkürler güzel ev sahipliği ve GFE deneyimi için :)
Canımmmm güzel referansn ıcın çok teşekkür ederim 🙏Ne hoş şeyler yazmssn😇 kocaman sevgiler ❤🌺

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar