Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Seda Bağımlılığına şimdi bir de Serel eklendi 🙂

s_nassen Çevrimdışı
26 Tem 2017
1,037
1,150
Sevgiler kıymetli forum arkadaşlarım.
Seda Ateş ile tanıştığımız ilk günden bu yana ona olan tutkum ve hayranlığım her geçen gün katlanarak artmakta. Adeta onun bağımlısı oldum diyebilirim. Onunla yaptığımız önceki görüşmelerimizin birinde tatlı bir tesadüf Serel de onun evinde misafiriydi ve Serel ile de tanışma şansına eriştim. Ve o gün durdurulamaz bir şiddette bu iki güzel kadınla birlikte olabilme arzusu hasıl oldu bende. Ve uzun bir bekleme sürecinden sonra (araya giren tatiller vs. dolayısıyla) nihayet dün akşam görüşme şansını yakalayabildim ve akşam için Seda nın Beylikdüzündeki evinde program yaptık.
Seda'nın güzelliğini, fiziğini, sexy maharetlerini anlatmaya çok fazla gerek yok, forumda biraz dolananlar bilirler, bunları önceki referanslarımızda defaetle kereler anlattık. Kapı koluyla anlattık, havuç ile anlattık, patlıcan ile anlattık, kayısı ile anlattık, şeftali ile anlattık
😂
😂
Sadece bu anlattıklarımıza ek olarak Serel den biraz bahsedersek oda en az Seda kadar sexy, Seda kadar zarif, Seda kadar asil ve birikimli olağanüstü niteliklere sahip çok çok güzel bir hanımefendi. Yani tabiri caizse tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş. İnanılmaz bir ikili olmuşlar.. Hele bir sevişiyorlar ki tam bir görsel şölen
🔥
🔥
Kısacası anlatılması zor, yaşanması muhteşem bir gece yaşattılar bana. Hani insanların hayatlarında bazı nadide anılar olur ya zaman zaman, buda benim hayatımdaki nadide anların arasında ilk üç içerisinde kesin yer alır.. Tavsiyem odur ki sizde bu ikiliyle birlikte olun ve bu nadide güzel anlar hayatınızın bir yanını renklendirsin...

Sadede geçecek olursak, Diyeceğim şu ki;
Her ikisine buradan bana yaşattıkları muhteşem anlar ve 3 saate sığdıramadığımız doyumsuz keyifli sohbetimiz için bir kez daha teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum... Sizi seviyorum kızlar iyi ki varsınız
😍
😍

Dip not: Bu iki güzelliği biri birinden ayırmaya gönlüm elvermediği için aynı referansı her ikisinin de sayfasında paylaştım kusuruma bakmayın. Allah onları hiç ayırmasın inşallah
😂
😂

maviayxxx Çevrimdışı
13 May 2020
231
398
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve akıcı paylaşım için teşekkürler 😊

Serel’i tanıyıp Seda’yı henüz tanıyamamış biri olarak onunla da tanışmanın mutlak olduğunu bir kez daha anladım :)

Üçünüzün de keyfi daim, sevişmesi bol olsun ;)

charon Çevrimdışı
23 Tem 2012
477
515
Güzel anlatım için teşekkürler. Seda ile Serel’in methini sağır sultan duydu. :) Neşeniz bol, keyfiniz yerinde olsun.

Zeus1 Çevrimdışı
1 Ocak 2020
204
300
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel ve akıcı paylaşım için tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar