- 1 Eki 2019
- 654
- 5,468
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bacak boyunu saymazsak ben kadarsin 1.76 miydi canım boy 6 cm atman lazım aradankomplekse girmemem için
Ben keser atarım 6 cm yeter ki isteBacak boyunu saymazsak ben kadarsin 1.76 miydi canım boy 6 cm atman lazım aradankomplekse girmemem için
Yok yok canım benim kıyamam kompleksim olmadığıni sen dahil tüm forum bilir buda bana yeterBen keser atarım 6 cm yeter ki iste
EvetŞaplak serbest mi
Ah ah dövmeler gözükmese ne açılar veririmSoldan verdiğiniz açıya hayran kaldım nasıl güzel açı vermek öyle acaba kaç derecelik açı verdiniz
Pisagor’un torunu, Öklid’in askerleriyiz dövmelerinizi gizleyerek daha ne açılar oluşturursunuz kim bilir.Ah ah dövmeler gözükmese ne açılar veririm
Ahaha utandım birlikte kelimelere anlam katalımKelimeler anlamını yitirdi Serel hanım
ÇözelimBoy, bel, baçak ve o kalçalar, Serel akşam akşam gene uçurdun bizi. Yanında olmak vardı . Seda Ateş yolları kısaltıp, ortada bir yerde tekrardan buluşup, 6 cm matematik sorusunu çözmek lazım.
En kısa zamanda masayı kuralım o zamanÇözelim
Ama bu bildiğin şaplağa özendirme olmuş Serel hanım hiç huyumuz değildi yani ama o zaman şimdi şaplatırsak kızmak yok
Bayan ince belli çay bardağı, idare eder ne demek, bu kadar tevazu fazla yani
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!