Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sayın Yargıç, itiraf ediyorum...

8 Mar 2021
112
168
37
Merhaba,

Öncelikle şu, başlıkların önüne gelen olumlu görüşme yazısını hiç sevmediğimi söylemek istiyorum. Başlığın önüne geçiyor.

Neyse efendim ne diyordum... İtiraf ediyorum. Daha önce forumda görüşmelerim oldu. Hepsi vaadlerini tam olarak karşılıyordu. Ama hep birşey eksikti. Kuşlarım uçmuyordu mesela. Kuşların havalanması için kovalamam gerekiyordu. O zaman da yalandan bir iki kanat çırpıp yere iniyordu. Nehirlerim çağlamıyordu. Kalbimde sevişmenin, şehvetin verdiği sızı eksik kalıyordu. Sonuç olarak kimsenin suçu yoktu. Ama bu referansları iyi yazan ben, Gece hanıma sadece iyi referans yazamazdım. Diğerlerinden farklı bir referansı hak ediyordu. Çünkü onunla olan görüşmemde kuşlar kendiliğinden havalandı. Gecenin güzelliği ruhuma dokundu. Sular fışkırdı kaynaklardan. Tüm vücudum sızladı.

Sahi Gece ile daha erken tanışmadığım için çok şanslıyım. Toy bir erkek olsaydım çoktan kapısında yatmaya başlamıştım.

Gece hanım ile pazar günü görüşmek niyetindeydim. Ancak pazar günü görüşme yapmadığı için perşembe gününe aldık. Ne istediğimi sordu. Bence bir kadına en çok yakışan detay jartiyer. Beni kırmadı. Seve seve dedi geçti. Gece hanımın ücretlendirme politikası bizi 3 saat görüşmeye yönlendiriyordu. Mücadele etmedim.

Görüşme günü geldiğinde gönderdiği konuma gittim. Konum Ataşehir merkezde. Ataşehir diyip Dudullu'ya çağırmıyor. Hadi biraz emlakçılık oynayalım...

Evimiz 2+1. Girişi sorunsuz, nezih bir site. Holdeki halılar kayıyor, dikkat edin düşmeyin. Salon son derece şık dizayn edilmiş. Ben kırmızı koltuğu kullanmadığımız için pişmanım. En azından teklif edebilirdim. Banyodaki dolaba dikkat edin, kafanızı vurmayın. Ben vurdum.

Tanışma anına dönelim. Kapıyı açtığında ilk kez "benim burada ne işim var?' demedim. Zaten "Merhaba" bile diyemedim. Nutkum tutuldu. İçeri geçtim. Ancak o zaman dikkatimi toparlayıp Gece'yi süzebildim. Makyaj, jartiyer ve bunları taşıyan kaliteli bir kadın. Önce biraz sohbet ettik. Kahve içtik. Sonra odamıza çekildik.

İlk seans 60 saniyenin altında sürdü. Dinlenmek için salona döndük. Hem ilk seansın kısa sürmesi bende eksik bir duygu bıraktığı için hem de karşımda duran çekici kadına karşı koyamadığım için koşarak yatağa atladık. Sonra tekrar ve tekrar...

Bu arada Gece Hanım gerçekten minyon ve yaşını göstermiyor. ilana 26 yazsa kimse şüphe etmez. Yüzü çok güzel. Güzel diyince tabii kime göre ve neye göre soruları geliyor. Efendim yüzü İrem Altuğ'a benziyor.

Referansı bitirirken bir iki dize yazmak niyetindeydim. Öyle güzelsin ki kuş koysunlar yoluna mı yazsam yoksa Ülkü Tamer'den ben sana teşekkür ederim mi yazsam bilemedim. Bence şiir seven ikisini de okusun tabii. Bu kadar referans okudunuz, iki de şiir okuyun :)

AntonyoBanderas Çevrimdışı
8 Eyl 2020
1,312
1,799
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Paylaşım için teşekkürler..
Sevişmenize sağlık..

birincizabit Çevrimdışı

birincizabit

BORN to SAIL ⛵️ FORCED to WORK
9 Kas 2020
282
391
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@GECE, bıcır bıcır, dünyalar tatlısıdır. Öyle keyif alırsın ki sonra böyle güzel ve detaylı paylaşımlar yapar, yargıça itiraf edersin. 😂
Keyfinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekürler

ByHermes Çevrimdışı

ByHermes

Sallansada yıkılmaz tahtım...! - Canım forum❤️
21 Ara 2020
711
1,051
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylasım icin tesekkürler, güzel referans...

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

234324123123weqqwe Çevrimdışı
19 Eyl 2017
1,188
2,101
Merhaba,

Öncelikle şu, başlıkların önüne gelen olumlu görüşme yazısını hiç sevmediğimi söylemek istiyorum. Başlığın önüne geçiyor.

Neyse efendim ne diyordum... İtiraf ediyorum. Daha önce forumda görüşmelerim oldu. Hepsi vaadlerini tam olarak karşılıyordu. Ama hep birşey eksikti. Kuşlarım uçmuyordu mesela. Kuşların havalanması için kovalamam gerekiyordu. O zaman da yalandan bir iki kanat çırpıp yere iniyordu. Nehirlerim çağlamıyordu. Kalbimde sevişmenin, şehvetin verdiği sızı eksik kalıyordu. Sonuç olarak kimsenin suçu yoktu. Ama bu referansları iyi yazan ben, Gece hanıma sadece iyi referans yazamazdım. Diğerlerinden farklı bir referansı hak ediyordu. Çünkü onunla olan görüşmemde kuşlar kendiliğinden havalandı. Gecenin güzelliği ruhuma dokundu. Sular fışkırdı kaynaklardan. Tüm vücudum sızladı.

Sahi Gece ile daha erken tanışmadığım için çok şanslıyım. Toy bir erkek olsaydım çoktan kapısında yatmaya başlamıştım.

Gece hanım ile pazar günü görüşmek niyetindeydim. Ancak pazar günü görüşme yapmadığı için perşembe gününe aldık. Ne istediğimi sordu. Bence bir kadına en çok yakışan detay jartiyer. Beni kırmadı. Seve seve dedi geçti. Gece hanımın ücretlendirme politikası bizi 3 saat görüşmeye yönlendiriyordu. Mücadele etmedim.

Görüşme günü geldiğinde gönderdiği konuma gittim. Konum Ataşehir merkezde. Ataşehir diyip Dudullu'ya çağırmıyor. Hadi biraz emlakçılık oynayalım...

Evimiz 2+1. Girişi sorunsuz, nezih bir site. Holdeki halılar kayıyor, dikkat edin düşmeyin. Salon son derece şık dizayn edilmiş. Ben kırmızı koltuğu kullanmadığımız için pişmanım. En azından teklif edebilirdim. Banyodaki dolaba dikkat edin, kafanızı vurmayın. Ben vurdum.

Tanışma anına dönelim. Kapıyı açtığında ilk kez "benim burada ne işim var?' demedim. Zaten "Merhaba" bile diyemedim. Nutkum tutuldu. İçeri geçtim. Ancak o zaman dikkatimi toparlayıp Gece'yi süzebildim. Makyaj, jartiyer ve bunları taşıyan kaliteli bir kadın. Önce biraz sohbet ettik. Kahve içtik. Sonra odamıza çekildik.

İlk seans 60 saniyenin altında sürdü. Dinlenmek için salona döndük. Hem ilk seansın kısa sürmesi bende eksik bir duygu bıraktığı için hem de karşımda duran çekici kadına karşı koyamadığım için koşarak yatağa atladık. Sonra tekrar ve tekrar...

Bu arada Gece Hanım gerçekten minyon ve yaşını göstermiyor. ilana 26 yazsa kimse şüphe etmez. Yüzü çok güzel. Güzel diyince tabii kime göre ve neye göre soruları geliyor. Efendim yüzü İrem Altuğ'a benziyor.

Referansı bitirirken bir iki dize yazmak niyetindeydim. Öyle güzelsin ki kuş koysunlar yoluna mı yazsam yoksa Ülkü Tamer'den ben sana teşekkür ederim mi yazsam bilemedim. Bence şiir seven ikisini de okusun tabii. Bu kadar referans okudunuz, iki de şiir okuyun :)
Okurken sesli güldüm 😂
Halılar kayıyor olayına koptum😂😂 valla bende kayiyorum hem de topuklu ile 😂 Peki ya banyo dolabı 😂😂
Ne şeker adamsın sen 🥰 yazın için çok teşekkür ederim. İltifatlarin ile mest oldum ❤️
Çok keyifli bir adam tanıdım ben, iyi ki de tanıdım.
(İrem Altuğ a bakıp geliyorum hemen 😂)

19 Eyl 2017
1,188
2,101
@GECE, bıcır bıcır, dünyalar tatlısıdır. Öyle keyif alırsın ki sonra böyle güzel ve detaylı paylaşımlar yapar, yargıça itiraf edersin. 😂
Keyfinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.
Canımsın , teşekkür ederim 😍

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
481
428
Güzel paylaşım,emeğinize sağlık

Gec,yeterki uyumu yakalayın,müthiştir

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,503
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Değişik detaylar içeren bu esprili paylaşım için teşekkürler, ben de İrem Altuğ'a tekrar bakayım, hiç aklıma gelmemişti ;)

8 Mar 2021
112
168
37
Değişik detaylar içeren bu esprili paylaşım için teşekkürler, ben de İrem Altuğ'a tekrar bakayım, hiç aklıma gelmemişti ;)
images

Tooltan34 Çevrimdışı

Tooltan34

Normal Üye
10 Kas 2020
35
37
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok iyi paylaşım olmuş☺️ Halı ve dolap dikkat edilecek bir hısus ama sanırım o güzelliği karşısında gören halı malı dinlemez unıtur sanki ☺️ Güzel vakitler geçirmek dileğiyle🤗

jaspers

Normal Üye
6 Haz 2021
23
31
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için teşekkürler (y)

19 Eyl 2017
1,188
2,101
Çok iyi paylaşım olmuş☺ Halı ve dolap dikkat edilecek bir hısus ama sanırım o güzelliği karşısında gören halı malı dinlemez unıtur sanki ☺ Güzel vakitler geçirmek dileğiyle🤗
Halı ve dolap can güvenliğini tehlikeye attığından dolayı en kısa sürede imha edilecektir 😂

Picabooboo

Normal Üye
4 Ara 2020
33
27
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hikaye gibi mis yazi olmus . Sevismenize saglik

Ddraper Çevrimdışı
20 Haz 2020
288
352
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için her iki tarafa teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar