Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Saygi ercument cozer

• Konbuyu başlatan STAR
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
23122132112sw Çevrimdışı
29 Haz 2017
3,649
8,789
Cinsiyetiniz nedir?
Biseksüel Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bende biriktiriyorum baby 🤩

Bayer Çevrimdışı

Bayer

İlaç markası ile alakam yoktur. 🙂
14 May 2020
1,160
2,502
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Toplumdaki çürümenin çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan hikâyesi…

Ya Ercüment çözer Behzat ç. de zevk için adam öldüren bi tipken nasıl toplumdaki çürümeye savaş açan karakter oldu🤔
Behzat ç de varolan durumu özetlediler aslında gerçektede ercüment çözer gibiler vardı. Tabi çok sevilmedi zaten dizi komple gitti😀 Şimdi yine aynı tarz ile blu tvde zor iş anca netflix,amazon falan olurdu.😂 onlarda bu topa girmez😀

STAR Çevrimdışı

STAR

Forum Destekçisi
26 May 2020
7,916
21,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Ben beğenmedim 😥😥

26 Kas 2020
100
236
43
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nerde Behzat ta ki ercü nerde saygıda ki ercü. Çok farklı karakterler. Olmamış bence de

adonis84

Normal Üye
3 May 2017
26
67
Cinsiyetiniz nedir?
Ben behsat ç yi izlemedim ama güzel bir dizi olduğunu duyuyordum saygı dizisi de nejattan sebep ilgimi çekti. Seyirlik çerezlik bir dizi ama başrol saygı derken kendisi ile çok çekiliyor o durum özensiz geldi

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
671
791
Cinsiyetiniz nedir?
Behsat Ç. dizisini yarıda bırakmıştım bu karakter yüzünden.
Dizinin olayı bizden olmasıydı. Böyle adamlar var bu memlekette diyebileceğimiz şekildeydi.
Dizi gerçekçiliğe oynamıştı, efsane olabilecekken kestane olmuştu benim gözümde.
Serdar Akar gibi bir adam vardı arka planda.
Ercümentin hiç bir İnandırıcılığı yok zorlama ve çok karton bir karakter.
Öldürdüğü kişilere bakıyorsun neden öldürdüğüne bakıyorsun yok böyle saçmalık.
Dizinin oynadığı skalada böyle bir adam olmamalı veya senarist işi becerememiş. Bilemiyorum.
Ha yabancı yapsa yer misin? nasıl yaptığına bağlı.
Behsat Ç. 120 dakikalık dizi süresinin kurbanı olmuş bir dizidir bana göre.

Ercünün Behsatın kardeşi olduğuna dair şüphelerim var. Çünkü ancak böyle birşey mantığa sığar.
Belki açıklanmıştır ama diziyi bitirmediğimden sadece bir tahmin benimki.
Yoksa önüne geleni eften püften öldüren adam neden Behsatı öldürmedi.
Kimse kolayca öldürmek varken onca zahmete girmez.
Başrol ölürmü be saçmalama diyorsan o zaman o pozisyona sokmayacaksın adamları. Boş iş.

Son düzenleme:
kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Behsat Ç. dizisini yarıda bırakmıştım bu karakter yüzünden.
Dizinin olayı bizden olmasıydı. Böyle adamlar var bu memlekette diyebileceğimiz şekildeydi.
Dizi gerçekçiliğe oynamıştı, efsane olabilecekken kestane olmuştu benim gözümde.
Serdar Akar gibi bir adam vardı arka planda.
Ercümentin hiç bir İnandırıcılığı yok zorlama ve çok karton bir karakter.
Öldürdüğü kişilere bakıyorsun neden öldürdüğüne bakıyorsun yok böyle saçmalık.
Dizinin oynadığı skalada böyle bir adam olmamalı veya senarist işi becerememiş. Bilemiyorum.
Ha yabancı yapsa yer misin? nasıl yaptığına bağlı.
Behsat Ç. 120 dakikalık dizi süresinin kurbanı olmuş bir dizidir bana göre.

Ercünün Behsatın kardeşi olduğuna dair şüphelerim var. Çünkü ancak böyle birşey mantığa sığar.
Belki açıklanmıştır ama diziyi bitirmediğimden sadece bir tahmin benimki.
Yoksa önüne geleni eften püften öldüren adam neden Behsatı öldürmedi.
Kimse kolayca öldürmek varken onca zahmete girmez.
Başrol ölürmü be saçmalama diyorsan o zaman o pozisyona sokmayacaksın adamları. Boş iş.

Behzat Ç.'nin o kadar düşmanına rağmen hayatta kalmasını, annesinin derin devlet içinde yüksek mevkideki biri olmasına bağlamışlardı dizinin sonlarında yanlış hatırlamıyorsam. (onun gazabından korktukları için sevgilisi olan savcıyı bile cezaevi çıkışında öldürüp ona dokunmuyorlar mesela) Ha mantık aramak ne kadar doğru, orası da ayrı bir konu...

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
671
791
Cinsiyetiniz nedir?
Behzat Ç.'nin o kadar düşmanına rağmen hayatta kalmasını, annesinin derin devlet içinde yüksek mevkideki biri olmasına bağlamışlardı dizinin sonlarında yanlış hatırlamıyorsam. (onun gazabından korktukları için sevgilisi olan savcıyı bile cezaevi çıkışında öldürüp ona dokunmuyorlar mesela) Ha mantık aramak ne kadar doğru, orası da ayrı bir konu...

Teşekkürler, diziyi bitirmediğimden o kısmını bilmiyordum.
Ama Ercüment bir bölümde şöyle bir cümle kuruyordu bana vurduğun gece senide öldürecektim ama kızın ölünce vazgeçtim sana acıların daha büyüğünü yaşatmak istedim gibi birşey söylüyordu. Bence burasıda yapıya uymuyor.
Belki annesini sonradan öğrendi bilmiyorum.
Mantık aradığımdan değil aslında. Behsat Ç. bir çok kişinin gözünde efsane oldu bende çok sevmiştim bu nedenle önemsiyorum.
İyi olmasının nedeni kendi içinde bir mantığı olmasıydı bence. Arka sokaklar olsa tamam dersin.
Efsane olmak için dizi yerini iyi belirleyecek yani bir bölüm arka sokaklar tadında bir bölüm dexter tadında bir bölüm leyla ile mecnun bir bölüm çalgı çengi modunda olursan benim gözümde efsane olamazsın. Kendi içinde bir bütünlüğü vardır ben 50 bölüm falan izlemiştim galiba.
Demek istediğim dizi veya filmin ana yapısı olması lazım bu yapı ilerde süre veya senaristin tembelliğinden vs gibi sıkıntılardan dolayı dallanıp budaklanınca zorlama veya karton karekterler sokup yan hikayelerle beslemeye çalıştıkça dizinin ana yapısı bozuluyor ve tutarlılığı kalmıyor.
Senaryo yapısını kendi hikayesinin ilerleyişiyle oluşturmak gerekir. Onun kazanında kaynamalı yani. İçine sonradan soğuk su, acı biber vs katınca tadı bozulur.
Behsat Ç. nihayetinde güzel bir diziydi. Devamına veya spin off dizilere vs. gerek yok bence.

sergüzeşt48 Çevrimdışı
7 Haz 2021
622
326
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Kurgu, edebiyatta özellikle de beyaz perdede anlaşılabilir ama İnsanoğlu neyin eksikliğini yaşıyorsa onu abartıyor ısrarla! Düşündürücü ve kaygı verici olanı burası ☹

11 Eki 2021
80
127
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İlk sezonu bana göre çok yavaş işlenmişti ve dizinin merkezinde Ercüment Çözer'i çok göremedik ama yeni sezonun gidişatını beğendim daha merak uyandırıcı

7 Tem 2016
121
64
Cinsiyetiniz nedir?
Blu tv üyeliğini sadece saygı dizisi için 1 yıllık almıştım...2. sezon beklentimi karşılamadı..Diyaloglar hic iyi değil iyi bir diyalog yazarı şart.

campercasper

Normal Üye
5 May 2021
31
14
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Saygı 1 sezon harikaydı 2 sezon bambaşka bildiğiniz Ercüment Çözer Devlettir Her şeyi satın alıp hatta insanları görevden alan ve hatta savcı hakim atamasını yakın yere çeken yada kovan bir telefona bakar söylemesi kendi öldürdüğü olayı örtbars etmek Parayla Satın Alınan kişidir suçlarını başkasının üstüne atmak ne ercümentmiş be pehhh

XbX666 Çevrimdışı

XbX666

Normal Üye
20 Tem 2009
38
66
Cinsiyetiniz nedir?
İlk sezon dört beş bölüm zorlanarak da olsa izledim, sonrasına devam edemedim. Olmadı bende.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar