Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şaşkınlık

no_name_

Normal Üye
18 Ocak 2022
22
56
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu ile gün içinde sorunsuz şekilde oluşturduğumuz kısa randevumuzun hemen ardından yazıyorum. Ağırlaması kusursuz, ama kendisi emin olun daha kusursuz :)

Halen üzerimden atamadığım bir şaşkınlık var, yatak konusuna değinmeye gerek duymuyorum yaşayın görün ama kısa bir randevu oluşturmamanızı şiddetle tavsiye ederim. İlk fırsatta kendisini daha uzun ve detaylı bir şekilde göreceğim çünkü bana alınması gereken bir rövanş yaşattı 😈

GÜNEŞ1975 Çevrimdışı

GÜNEŞ1975

İyi Forumlar ...
22 Ağu 2021
2,116
2,113
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arzu ile gün içinde sorunsuz şekilde oluşturduğumuz kısa randevumuzun hemen ardından yazıyorum. Ağırlaması kusursuz, ama kendisi emin olun daha kusursuz :)

Halen üzerimden atamadığım bir şaşkınlık var, yatak konusuna değinmeye gerek duymuyorum yaşayın görün ama kısa bir randevu oluşturmamanızı şiddetle tavsiye ederim. İlk fırsatta kendisini daha uzun ve detaylı bir şekilde göreceğim çünkü bana alınması gereken bir rövanş yaşattı 😈
Paylaşım için teşekkürler... (y)

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
paylaşımınız için teşekürler

ARZU Çevrimdışı
17 Ocak 2021
6,466
18,237

Canimm yaa bu güzel paylaşim icin teşekkür ederim 😘 Seni tanidigima cok ama cok memnun oldum tekrar gorusmek dilegi ile🤗

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,084
1,345
Cinsiyetiniz nedir?
Sevilmenize sağlık paylaşım içinde teşekkürler.

Madexxx Çevrimdışı
20 Eki 2020
48
39
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tesekkurler,arzu hnmla en yakin zmanda gorusmek.istesemde saatler,günler uyusmadi saglik olsun :)

ZeuS Çevrimdışı
27 Kas 2009
436
536
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
güzel paylaşım olmuş teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar