- 17 Haz 2023
- 175
- 149
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Yine bir istanbul ziyareti,yoğunluk,kargaşa telaşe derken,insan zihnini boşaltmak istiyor tabi ki)kendisinin Whatsap durumlarından tahrik edici durum mesajlarını görüyor,bilinçaltıma yer ediyordum)kendisinden randevu talep ettim,maalesef dolu olduğunu söyledi.sağlık olsun dedim.Ertesi gün için gündüz saatlerinde müsaitlik durumu olduğunu söyledi ,öğleden sonrası için iki saatlik bir randevu oluşturduk.Randevu günü ilginç bir şekilde çok erken uyandım,geç saatte uyumama rağmen.Neyse kahvaltı falan derken öğlen olmuştu,kendisine tekrar yazdım ve konum bilgisi rica ettim,kararlaştırdığımız saatten 10-15 dakika sonra evinin önünde oldum (yoğun trafikten dolayı),elimde çiçeğim ile.o gün de orda düğün olması biraz ilginç bir durum oluşturdu Neyse binaya girdim ,kapı açılınca karşımda bir afet gördüm.inanılmaz bir güzellik.hoşgeldin dedi sıcak gülümsemesiyle ,çiçeği elimden aldı.salona geçtik,sohbet muhabbet,ne ara konuşacak o kadar çok konu bulduk anlamadım,sanki yıllardır tanışıyoruzufak ufak yakınlaşmalar derken kendimizi salonda öpüşürken buldum,ultra mini elbisesi zaten varla yok arası bir şeysenin dudakların ne tatlıymış öyle,tombul tombul demez mi,dedim senin heryerin tatlı vallahi)salonda devam eden öpüşme yatak odasında ayakta yerini sevişmeye bırakırken,nerden bilebilirdim ki kendimi böyle bir ateşin ortasında bulacağımı.oralı o gün bir kez daha marinayla keşfettim )tükendim resmen…tek taraflı yoruldun dedim ,69 a geçelim dedim,o da dünden razıymış )69 da birbirimizi kıvama getirdikten sonra kendisinin üstte olduğu pozisyonda ilk raundu tamamlamış olduk…ama bu çıkacak yangının sadece habercisiydi ,ilk kıvılcımlar ateşlenmişti çünki,ilk keşfedişler,ilk hazlar,ilk dokunuşlar ,devamında neleri getireceğini belli etmişdi )salona geçtikten sonra yine daldık koyu bir sohbete,bu arada marina sizi rahat ettirmek için üst düzey bir çaba harcıyor ,bunu belirtmezsem haksızlık yapmış olurum.ikramlıklar zaten çeşit çeşit.soğuk redbull içer misin diye sorunca güldüm,zaten kanatlanmaya hazırım ,ver de içeyim o güzel ellerinden dedim,redbulu da içtikten sonra,bizim sarı fırtına yine bir kostüm değişikliği yaptı geldi ,salonda rüzgarı esiyor)müzik de çalıyor bir yandan ,harika yabancı şarkılar çaldı ,beraber eşlik ederken salonda hangi ara oral yapmaya başladı anlayamadım gerçekten elinden tuttum ve içeri doğru uzanıverdik.bütün orkestrayı sen yönetemezsin sıra bende dedim.uzun,ateşli tutkulu…dakikalarca…çölün ortasında susuz kalmış gibi…en sonunda ikimizin de taakatinin kalmadığını anladım ve dogy de uzun süren anlardan sonra nefes nefese kalarak ikinci raundu da tamamlamış olduk,kalp atışlarımın bu kadar hızlı attığını hiç hatırlamıyorum…o mis kokulu teninde kaldım bir süre öyle..sonra sana kahve yapayım gel bakalım dedi,o güzel elleriyle kahvesini de içtim ,birbirimize alışmış olmanın verdiği rahatlık ile bu sefer sevişmeye daha erken başladık ,kahveyi zor bitirdim)küçük kız çocuğu gibi,eli kolu hiç rahat durmuyor.salon yetersiz kaldı düşüncesinde hemfikir olduktan sonra ,yine yatak da bulduk birbirimizi .bitmek tükenmeyen bir enerjisi var.ve bu enerji size de geçiyor,derken yine muhteşem bir sezon finali ile anı noktaladık.duş için müsade istedim ,kendisi tek kullanımlık havlu ve terlikleri bıraktı sağolsun.duş dan çıktıktan sonra bir süre daha sohbet ettikten sonra müsade istedim .normal de 2 saat kararlaştırmıştık,ben gelmeden müsaitsen 3 saate uzatalım demiştim ,sağolsun o da kırmadı ,ama 3 saat de yetersiz kaldı ne tadına ne kokusuna ne sıcaklığına doyabildim,çok keyif aldığım harika bir görüşme oldu,marina gerçekten mükemmel bir insan,kendini geliştirmiş ,kültürlü kaliteli ,bunların yanında doğal samimi ve içten bir bayan ,kendisi ile tanıştığım için çok mutluyum