- 28 Ocak 2022
- 61
- 150
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Uzun süredir takibimde olan Simay ile en sonunda dün randevu oluşturduk. Konum yeri kolay ve bildiğim bir yerdi🫣. Sevdiğini düşünerek bir şişe kırmızı şarp ile kapıyı tıklattım. Hazırlanmıştı kendisi. Biraz sohbet ve birer kadeh şarp sonrası izin istedi ve siyahlar içinde o deri çizme ayakkabı ile koridordan görünce aklıma Kıbrıs geceleri geldi. Manzara çok hoştu . O güzel ve fit vücuduna giydiği kıyafet yakışmıştı. İlk seans sonrası biraz daha muhabbet ettik. İletişimi kısa ve keskin olduğu kadar reelde konuşması ve yaklaşımı çok naif birisi olduğunu söyledim. Muhabbette devam ederken tekrar izin isteyip hazırlandı ve ikinci seansı da hoş bir birliktelikle tamamladık. Umarım duo için de birgün planlama yaparız detaylarını Simaycığımla konuştuk
Kendisini tanımaktan çok mutlu oldum. Umarım kendisi de mutlu olmuştur. Tekrar görüşeceğiz şimdilik kendine iyi bak. Sevgiler
Kendisini tanımaktan çok mutlu oldum. Umarım kendisi de mutlu olmuştur. Tekrar görüşeceğiz şimdilik kendine iyi bak. Sevgiler