Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şanssızlığımı kırdım

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,739
1,472
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tekrar merhabalar arkadaşlar. Görüşme tarihi 02.12.2024 buranın kapalı olması ve şahsi işlerim nedeniyle referans açamadığım için @DEMET ciğimden özür diliyorum 😘😘
Konumum gereği ve bulunduğum ildeki pembiş kısırlığı nedeniyle ya İzmir yada İstanbul seyahatlerimde referans açma şansını yakalayabiliyorum. Oda günübirlik olduğu için randevu oluşturma olanağım maalesef mümkün olmuyor.
Yanılmıyorsam 6 ay oldu @DEMET ciğimle Bursa da buluşabilmiştik ve mükemmel geçen bir programdı benim adıma. Tabi hep aklımda tekrar görüşmek var ama anlık program maalesef mümkün olmuyor kendisiyle. Fenerbahçemin maçlarına geldiğim için zaman sıkıntısı yaşıyorum haliyle. Ya özel durumuna denk geliyordum yada müsait olmuyordu. Ama yılmadım tekrardan görüşmek istiyordum @DEMET ciğimle.
Geçtiğimiz Pazartesi yani 2 gün önce yine Fenerimin maçı için İstanbul a geldim tabi bu defa erken çıktım yola ve erkenden geldim.
Maltepe de bir avm de vakit geçiriyorum ama aklımda hep @DEMET tabiki yazıcam fakat yine müsait değilse diye içimde bir korku.
Ama hasret özlem bu korkuyu yendi ve whatsapp tan hiçbir şey yazmadan bulunduğum konumu attım. 2 dk geçmeden
Aaaa sen İstanbul damısın cevabı geldi
Evet dememle birlikte çok güzel bir şekilde hoşgeldin (söylediklerini yazmıycam siz anladınız) dedi.
3 saatlik müsaitliğinin olduğunu öğrenmemle bir randevuyu oluşturduk tabiki. En yakın marketten içeceklerimizi alıp yola koyuldum tabiki ilk defa evine gidiyordum. Attığı konumdan evine gitmem çok zaman almadı.
Daha önceden görüştüğümüz için heyecan olmaz diyordum ama yanılmışım hele beni karşıladığı kıyafet varmıydı yokmuydu onuda bilmiyorum 😛😛
Kapıyı kapatmasıyla dudaklarımızın birleşerek hoşgeldin canım demesi önümüzdedeki 3 saatin çok ateşli geçeceğinin sinyalini vermişti bile😂
Oturduk muhabbete laf lafı açıyor gıybet dersen diz boyu taki sen buraya muhabbetemi geldin sevişmeyemi diyerek beni duşa gönderene kadar.
Tabi yazmadan geçemeyeceğim evi çok temiz düzenli.
Duştan çıktığımda beni yatak odasında bekliyordu zatışahanem üzerindeki fazlalıklardan kurtulmuş olarak. Benim üzerimdeki havluyuda çekip alması bir oldu zaten. Tabi beklenen serüven başladı.
3 saatlik görüşme öpüşme sevişme birleşme şeklinde bol pozisyonlu olarak devam etti. Akşamındada Fenerimin 3 atması skoru eşitledi😂😂 @DEMET i bilenler biliyor bilmeyenler için diyorum ki vakit geçirmeden tanıyın.
@DEMET Hayatım bana ayırdığın çok güzel 3 saat için sana çok teşekkür ediyorum ❤️❤️😘😘💐 tekrar görüşmek üzere kuşum seviliyorsun 💙💛🤗😘

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,400
7,783
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekkürler

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
517
590
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık hemşerim😉
Hem sizin hem de FB galibiyeti güzel olmuş... bence siz daha sık görüşme yaparsanız, bu sene şampiyon bile olabiliriz🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar