Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Şanslıyım...

diegooo Çevrimdışı
13 Eyl 2014
72
39
Başlıktan devam edeyim. Şanslıyım çünkü kendisini tanıma şerefine nail oldum. Dışarıda tanışsaydık ve aramızda hiçbir şey yaşanmamış olsaydı, bu yazının başlığı yine aynı olurdu.
Kendisiyle bugün görüştüm ve hemen yazıya dökme ihtiyacı hissettim. Çünkü Frida gibi hem özel hem de güzel insanlar mutlaka bilinmeli, tanışılmalı. Onun gibi etrafına pozitif enerji dağıtan güzel insanlar hak ettiği payeyi almalı.
Bugün çok az uyumuş, negatifliğimin son noktasında gittim yanına. 2 saat üzerinden anlaşmamıza rağmen yanından ayrıldığımda bu süreyi fazla fazla geçmiştik. İşim için çıkmak zorunda kaldığım için çok üzülmüştüm ama maalesef hayat şartları. Frida'nın yanından ayrıldığımda ise fazlasıyla şarj olmuş durumdaydım(happy) Güne başladığım halimden eser yoktu.
Kapıdan girdikten sonra 5.dakikada muhabbet öyle bir koyulaştı ki bu tip buluşmalarda çok fazla konuşamayan ben coşmuştum. Tabii bunda Frida'nın hemen her konuya vakıf olmasının da etkisi büyüktü. Hal böyle olunca çok güzel, özel bir muhabbet ortamı oldu. Öncelikle bundan çok keyif aldım. İnanın özel anlarımız beklediğim gibi geçmeseydi, yine bu satırları yazardım.
Fazla detaya giremem ama özel anlarımızda beklentimin çok üzerinde olunca bende böyle coştum ve yazıyorum(happy) Ten uyumu üst düzeyde olunca kalbim bir ara sadece davullardan oluşan bir orkestra gibiydi:$
Lafı fazla uzatmayayım her şey için çok teşekkür ederim sevgili Frida. Seni tanımaktan çok ama çok mutlu oldum güzel ve özel insan.

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,268
1,489
Cinsiyetiniz nedir?
Paylaşım için iki tarafada teşekkür ederiz :)

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327
Başlıktan devam edeyim. Şanslıyım çünkü kendisini tanıma şerefine nail oldum. Dışarıda tanışsaydık ve aramızda hiçbir şey yaşanmamış olsaydı, bu yazının başlığı yine aynı olurdu.
Kendisiyle bugün görüştüm ve hemen yazıya dökme ihtiyacı hissettim. Çünkü Frida gibi hem özel hem de güzel insanlar mutlaka bilinmeli, tanışılmalı. Onun gibi etrafına pozitif enerji dağıtan güzel insanlar hak ettiği payeyi almalı.
Bugün çok az uyumuş, negatifliğimin son noktasında gittim yanına. 2 saat üzerinden anlaşmamıza rağmen yanından ayrıldığımda bu süreyi fazla fazla geçmiştik. İşim için çıkmak zorunda kaldığım için çok üzülmüştüm ama maalesef hayat şartları. Frida'nın yanından ayrıldığımda ise fazlasıyla şarj olmuş durumdaydım(happy) Güne başladığım halimden eser yoktu.
Kapıdan girdikten sonra 5.dakikada muhabbet öyle bir koyulaştı ki bu tip buluşmalarda çok fazla konuşamayan ben coşmuştum. Tabii bunda Frida'nın hemen her konuya vakıf olmasının da etkisi büyüktü. Hal böyle olunca çok güzel, özel bir muhabbet ortamı oldu. Öncelikle bundan çok keyif aldım. İnanın özel anlarımız beklediğim gibi geçmeseydi, yine bu satırları yazardım.
Fazla detaya giremem ama özel anlarımızda beklentimin çok üzerinde olunca bende böyle coştum ve yazıyorum(happy) Ten uyumu üst düzeyde olunca kalbim bir ara sadece davullardan oluşan bir orkestra gibiydi:$
Lafı fazla uzatmayayım her şey için çok teşekkür ederim sevgili Frida. Seni tanımaktan çok ama çok mutlu oldum güzel ve özel insan.

Her güne uyandığımda iyi kalpli ınsanlarla karşılaşmayı dilerim hep Ve ben bugün kalbi pamuk gibi harika bir Adamla tanıştım iyi ki de tanıştım. Kapıyı actigimda anladım bu tatli Adamla Zamanın güzel geçeceğini :) velhasıl konular konuları açtı en son Anadolunun kayıp şarkılarını dinlerken bulduk kendimizi :)) sonrası kalbinin atışını hissettim gercek kokusunun en güzel yerinde........buralar özel kalsın:) sevgili diegooo mis kokulu adam herşey için çok ama çok teşekkür ederim Mutlu ayrılmana sevindim sevgiler...

Frida Çevrimdışı

Frida

Çok şey yaparım ama her șeyi değil..
15 Ağu 2018
765
2,327

Her güne uyandığımda iyi kalpli ınsanlarla karşılaşmayı dilerim hep? Ve ben bugün kalbi pamuk gibi harika bir Adamla tanıştım iyi ki de tanıştım. Kapıyı actigimda anladım bu tatli Adamla Zamanın güzel geçeceğini :) velhasıl konular konuları açtı en son Anadolunun kayıp şarkılarını dinlerken bulduk kendimizi :)) sonrası kalbinin atışını hissettim gercek kokusunun en güzel yerinde........buralar özel kalsın:) sevgili diegooo mis kokulu adam herşey için çok ama çok teşekkür ederim Mutlu ayrılmana sevindim sevgiler...

diegooo Çevrimdışı
13 Eyl 2014
72
39
:$:$ Güzel sözlerin için çook teşekkür ederim

Her güne uyandığımda iyi kalpli ınsanlarla karşılaşmayı dilerim hep🙏 Ve ben bugün kalbi pamuk gibi harika bir Adamla tanıştım iyi ki de tanıştım. Kapıyı actigimda anladım bu tatli Adamla Zamanın güzel geçeceğini :) velhasıl konular konuları açtı en son Anadolunun kayıp şarkılarını dinlerken bulduk kendimizi :)) sonrası kalbinin atışını hissettim gercek kokusunun en güzel yerinde........buralar özel kalsın:) sevgili @diegooo mis kokulu adam herşey için çok ama çok teşekkür ederim Mutlu ayrılmana sevindim sevgiler...

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,141
10,015
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu güzel paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler...

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar