- 4 Kas 2017
- 36
- 55
- Cinsiyetiniz nedir?
Serel hanımla haftasonu Bagdat caddesinde gayet merkezi bir konumdaki kendj yerinde görüştüm. İletişim son derece ılımlıydı. Bir gün önceden anlaştığımız saate uyması nedeniyle zaten görüşmelerde söz ve güvene önem verdiğini anlamıştım.apartmana giriş çıkış son derece rahattı. Aracıyla gelecek olanlar park yeri arayıp bulmak, vs için görüşme öncesi ilave vakit ayırsın ki Serel hanımla geçirecekleri güzel vakit için geç kalmasınlar. Neyse.. evde kedileri var evet, bir de köpek vardı ama onu ortalarda görmedim. Kedileri genel olarak sevdiğim için hiç rahatsız olmadım. Serel hanım güzel bir şekilde karşıladı. El yüz temizlik faslı için banyoya geçtim tek kullanım terlik ve dış fırçası hazırdı. Havluyla beraber. Sonrasında ikramları eşliğinde birbirimizi tanımaya geçtik. Kendisi farklı konularda güzel sohbet edebileceğiniz pozitif enerji yayan çok tatlı bir hanımefendi. Önceki yorumlara katılıyorum. Kendisi çok güzel, sizinle olan vakitte kesinlikle başka birseyle ilgilenmiyor. Belli bir süre sonra duş alıp malum güzelliği daha yakından tanımaya koyulduk. Oral konusunda çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Öpüşmesi zaten yeterince tahrik ediyor. Hiçbirşeyi aceleye getirmiyor. Biraz uzattım. Ama bunun benzeri 2 saatlik görüşmemiz benim yüzümde bir gülücükle evinden ayrılmamla son buldu. Güzeller güzeli Serel hanımla tanışmayanlara kesinlikle tavsiye ederim.