- 1 Eki 2019
- 654
- 5,502
- 26
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Banadamı yoggggghİyi haftalar olsun hepimize. 23 Nisan doğum günüm, o gün program kabul etmiyorum, kutlamak isterseniz öncesinde erken doğum günü olarak kutlayabiliriz❤ ve 23/24/25/26 Nisan görüşme yapmayacağım. Öpüldünüz.
Ekli dosyayı görüntüle 63027Ekli dosyayı görüntüle 63029
Sana varBanadamı yogggggh![]()
İyiki görüşmüşüm dediğim ender kadınlardan.İyi haftalar olsun hepimize. 23 Nisan doğum günüm, o gün program kabul etmiyorum, kutlamak isterseniz öncesinde erken doğum günü olarak kutlayabiliriz❤ ve 23/24/25/26 Nisan görüşme yapmayacağım. Öpüldünüz.
Kırmızı balon ve bayrakları alıp geliyorum 23 nisan kutluycazSana var![]()
Olur pasta da istiyorum yiyecek olmazsa olmazKırmızı balon ve bayrakları alıp geliyorum 23 nisan kutluycaz![]()
Boğa burcu başladı yineOlur pasta da istiyorum yiyecek olmazsa olmaz![]()
TeşekkürlerGüzel bir doğumgünü olacak görüldüğü kadarıyla![]()
TeşekkürlerAnlamlı bir günde üstelik şimdiden mutlu yaşlara![]()
Hepi börtdey. Biz de o gün forum ahalisi olarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarız artık.İyi haftalar olsun hepimize. 23 Nisan doğum günüm, o gün program kabul etmiyorum, kutlamak isterseniz öncesinde erken doğum günü olarak kutlayabiliriz❤ ve 23/24/25/26 Nisan görüşme yapmayacağım. Öpüldünüz.
Valla doğum günüme girmeden Seda’yla bana doğum günüsü yapmazsanız engellerim siziHepi börtdey. Biz de o gün forum ahalisi olarak Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlarız artık.![]()
Gorusemezsek , musmutlu yeni yaşlar diliyorum.İyi haftalar olsun hepimize. 23 Nisan doğum günüm, o gün program kabul etmiyorum, kutlamak isterseniz öncesinde erken doğum günü olarak kutlayabiliriz❤ ve 23/24/25/26 Nisan görüşme yapmayacağım. Öpüldünüz.
Nazikce rica ettiğin için yaparız tabiki de, hiçbir baskı yok.Valla doğum günüme girmeden Seda’yla bana doğum günüsü yapmazsanız engellerim sizi![]()
Tamam olur Seda’yla seni izlerken bayrak sallarız ahahahah leoparlı çoraplarım ve Seda’nın kareli pijamalarıylaNazikce rica ettiğin için yaparız tabiki de, hiçbir baskı yok.Hatta 23 Nisan'ı da beraberinde kutlarız ben halk oyunları gösterisi sergilerim.
![]()
Kaybolacağını hiç sanmıyorumGerçekten çok şanslısınız böylesine özel bir tarihiçinizdeki çocuğun hiç kaybolmamasi dileğiyle yeni yaşınız hep mutluluklar getirsin
![]()
enfes bir vücut enfes ötesi bir görüntü..İyi haftalar olsun hepimize. 23 Nisan doğum günüm, o gün program kabul etmiyorum, kutlamak isterseniz öncesinde erken doğum günü olarak kutlayabiliriz❤ ve 23/24/25/26 Nisan görüşme yapmayacağım. Öpüldünüz.
Televizyondan 23 Nisan programı diye verirlerdi ama ülke buna hazır değil.Tam
Tamam olur Seda’yla seni izlerken bayrak sallarız ahahahah leoparlı çoraplarım ve Seda’nın kareli pijamalarıyla![]()
Tam bir lokum, sabahlara kadar öp. Öyle güzelDoğum gününüz şimdiden kutlu olsun.
Kuveyt dinarıBoğa burcu başladı yinekaç katlı.olsun üzerinde dolar mi euro resmimi olsun
![]()
22yaş kaç olacak?
TeşekkürlerTartışmasız çok güzel kadın @Serel Besra Eles☺Bilmeyenler için söylüyorum;Bi o kadar da güzel kalbi var❤
Nice güzel yaşların olsun kuzum şimdiden❤
![]()
Kuveyt dinarı![]()
Cıksss yanlışın var Kuveyt dinarından sonra en sevdiğim Bahreyn dinarıMeksika pezosu daha değerli ama![]()
![]()
![]()
Sen bilirsin mademCıksss yanlışın var Kuveyt dinarından sonra en sevdiğim Bahreyn dinarı![]()
Tanışmak dileğiyleDoğum günün kutlu olsun Serel. Yeni yaşında tanışmak ümidiyle![]()
Tartışmasız çok güzel kadın @Serel Besra Eles☺Bilmeyenler için söylüyorum;Bi o kadar da güzel kalbi var❤
Nice güzel yaşların olsun kuzum şimdiden❤
![]()
En kısa zamanda görüşmek üzereinanılmaz bi fiziğiniz var. Bikaç defa iletişime geçmiştik bi türlü görüşmek nasip olmamıştı☹
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!