Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sadem ile bilmem kaçıncı görüşmem

mesna123

Normal Üye
13 Eyl 2014
4
15
Cinsiyetiniz nedir?
Herkese selamlar ,

Sadem ile birçok kez online görüşme sağladım bugün de bir görüşmemiz oldu her zaman güler yüzlülüğü ve karşısındakine davranışı beni benden alan en başlıca özelliklerinden. Her zaman benim bu konuda 1 numaram olacak kendisine çok teşekkür ediyorum , bana çok güzel ve kaliteli zamanlar yaşattığı için , umarım kendisi de memnun kalmıştır :)

LimasolluNaci

Normal Üye
15 Nis 2023
10
4
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese selamlar ,

Sadem ile birçok kez online görüşme sağladım bugün de bir görüşmemiz oldu her zaman güler yüzlülüğü ve karşısındakine davranışı beni benden alan en başlıca özelliklerinden. Her zaman benim bu konuda 1 numaram olacak kendisine çok teşekkür ediyorum , bana çok güzel ve kaliteli zamanlar yaşattığı için , umarım kendisi de memnun kalmıştır :)
Yine mi online?

SADEM Çevrimdışı
26 Ara 2023
48
737
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Herkese selamlar ,

Özlendin

skrillex Çevrimdışı

skrillex

Normal Üye
14 Ocak 2022
36
46
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pembiş arkadaş konuda uzun süre online görüşme satın alanlarla reel görüşüyorum demişti sanki, hiç görüşemediniz mi bu sıklığa rağmen?

1 Eki 2024
140
104
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@SADEM hanım sürekli görüşüyorsunuz online.
Hadi lütfen cross the line.
Belki siz memnunsunuz ama.
Mavişler görüşmek istiyor offline. ❤️

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,276
2,177
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar