- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Az daha üst taraftan çekeydin iyiydi
eadam, benim de favori rengim olur kendileriKirmizi oje = like
neden baska renk ojeler var anlayamiyorum zaten
karahabbe86 yavaş yavaş işte zaten tadımlıkBiraz daha çeşitlendirmeli doyamadık )
Deadpool sen gerçeğini gördün Yoğunum şekerim, fotoya boğacağım sizi
geldi mi yenisi ?
@Deadpool sen gerçeğini gördün Yoğunum şekerim, fotoya boğacağım sizi
Şekere mi )))Boğ bizi şekerim
CoolBlack bu da nereye çekersen çek olmuş ))Boğ bizi şekerim
ANT45 şeker olur, başka makul şeyler oluuur, olur da oluur Geeel vatandaşŞekere mi )))
Oooo, bu hızla şımarık Aylin olacağım @Deadpool
CoolBlack bu da nereye çekersen çek olmuş ))
@ANT45 şeker olur, başka makul şeyler oluuur, olur da oluur Geeel vatandaş
fetter nereyee ) ?aman amannn nereye geldim )
Merak edilen ayaklardan bir tanesiydi bu güzellikler. Paylaşım için teşekkürler Aylin... :*
Bu 35,5 ları defalarca öpüp koklamışş biri olarak kendimi şanslı addederim ki ne büyük mutlulukturrr
Ohoovv, kimi gördüm?? Senin gibi bir ayak gurusu beğendiyese, şımarabilirim sevgili @errandboy. :*
2019 fotosu yok galiba Yenilerini bekliyoruz Aylin hanım
Nostalji günü bu güzel ayakları yeniden görmek güzel oldu
2019 fotosu yok galiba Yenilerini bekliyoruz Aylin hanım
Ayaklara dolanmış bizim foot lover boys.
Bu 35,5 ları defalarca öpüp koklamışş biri olarak kendimi şanslı addederim ki ne büyük mutlulukturrr
Çok büyük bir şans
Aaa üzülen bir tedicik göydüm sanki!? (giggle)
Kısmet... Belki bir gün...
aynen kardeşim çok şanslısın darısı başıma tez zamanda... gerçekten güzel ayakların var sarı çiçeğim hemde mini minacık bunlar öpülmesinlerde koklanmasında ne yapılsın... tekrar o güzelleri öpüp sevmek dileğiyle
Bir ara yeni fotolar geliyor diyordu
Beğenmemek mümkün mü o güzellikleri... Hele ki arkadan ince bantlı o güzel ayakkabılar içerisinde.... :kalp:
Diyorum da ahh bu vakitsizlik!
@Joker ve ben bir araya gelince yeni fotolar da gelecek. Reha Muhtar kıvamında AZZZZ SONRA diyorum sevgili @Dreadnaught.
Ayaklar bu kadar etkileyiciyken, vücudun hayali bile iç gıcıklayıcı ?
Beyabani (giggle) Hepimizin içinde bir fetişist var, o mu depreşti acaba?Ayak fetişisti değilim; lâkin bu muntazam ayakları öpmeyip ne edeyim?
Sevgili @Erkengel, çok naziksin ama valla harika hatları olan biri değilim, minnoş + minnoşum yahu!
O zaman doğaçlama yapacağız Kapı duvar yatak
Joker, yaprakcığım :* Tamam, tez vakitte organize olacağız söz. Zaten dikkat edersen hem seni hem kendimi goreve çağırdım.ben hazırımda sen hazır değilsin lebraam aylin )
Joker, yaprakcığım :* Tamam, tez vakitte organize olacağız söz. Zaten dikkat edersen hem seni hem kendimi goreve çağırdım.
kadimoylu kesin lazımdır. Aday da senIşıkçı da lazım size
Tek kişilik sevişme olur oYa @Deadpool adminim, biliyorsun zaten sakarım. Benim belirlediğim konseptte doğaçlamaya kalkarsak kesin ben kendimi döverim ya da keserim.
Güzel vakit geçirmek için harika hatlar olmasına inananlardan değilim. Tatlı dil, ilgi alaka ve ten uyumu bir araya gelince güzel şeyler olur. Ki forum üyeleri hatların hakkında senin düşündüğün gibi düşünmüyor
Düşünceleri için forum üyelerine teşekkür etmekle birlike, mutluluk kriterlerini sevdiğimi de söylemeliyim sevgili @Erkengel. Ee, sayıyor muyuz? (giggle)
Tek kişilik sevişme olur o
Ben tek kişilik yapılan eylemlere karşıyımO konseptte zaten süreç tek kişilik ilerliyor ama bilemedim @Deadpool adminim.
324 saat
Aaa, ciddi ciddi sayıyorsun. Sevgili @Erkengel o halde dişleri sıkalım ve kucaklaşacağımız günü bekleyelim.
Aynen sarı çiçeğim sıkıyorum dişlerimi ama gelince öpücüklerinle açman gerekecek. Bu arada Heralde buluşma tarihini hatırlıyorsun bunada ayrıca çok sevindim).. yorumumuda senin dediğin başlık ile açarım..
Abooovv, fetişist olmayanların bile ilgisini çeken ayaklarım var diye şımarayım bari. Sayalım sevgili Srkn34 ve dişleri sıkmaya devam edelim.Bide o ayakları hangi erkek görse beğenir sever .. ayak fetişi olmayanın bile onları görünce öpmek aklına gelir.. gün sayıyorum... en güzel yerlerinden öperim..
(Aylinist olduğum doğrudur )
not: ilk msjdaki üzgün emoji yanlışlıkla oldu
Ahahahaha ben jokerle sevişemiyorum nikah düşmüyor
Abooovv, fetişist olmayanların bile ilgisini çeken ayaklarım var diye şımarayım bari.
aslında bilemiyorum belkide öyleyim ama bunu sen başlattın o güzel fotoyu koyarak .. artık nasıl söndüreceksin bunu sana kalmış sarı çiçek
Sevgili Srkn34, demirden korkan trene binmez diyorum ve arttırıyorum, daha da yansın. Nasılsa söndürürüz. (giggle) Az mı kaldı ne? :*
dogrudur az kaldı.. umarım söndürebilirsin sana güveniyorum .. bende gördüm ve Rest diyorum.. (giggle)
Poker blöf oyunudur sevgili Srkn34, gördüm ve daha da arttırdım.
Peki sarı çiçek birkaç gün kaldı istediğin kadar artır ben elimden geleni yapacam.. ama senin kazanma olasılığın yüksek yinede
gayrıciddi bir halmi sezmiştin 10 kaplan gücündeki sopalı minnoş ? günleri saatleri saymak kolayda lakaplarını saymıyorum bir türlü
Ayak gibi ayak ağzımdaa sankiEkli dosyayı görüntüle 33356
Ayakcıklarım yaa
Ayak gibi ayak ağzımdaa sanki
Bir ayak sever gördüm sanki.
oldukça hemde
Şu an daha güzeller, eller de daha güzel
42 galibaEkli dosyayı görüntüle 33356
Ayakcıklarım yaa
Dost başa düşman ayaga bakarmış ben bakmayacağım Aylin canEkli dosyayı görüntüle 33356
Ayakcıklarım yaa
42 galiba
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!