Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Sabah şekeri Elena

Surpriselove Çevrimdışı

Surpriselove

Normal Üye
6 Haz 2022
26
169
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba Arkadaşlar,

Yine yoğun geçen bir haftanın sonunda kendime bir ödül vermeyi düşünüyordum, dışarıda kahvemi yudumlarken bir yandan da forumda geziniyordum, hem gözüme , hem aklıma, hem de kalbime uzun zamandır görüşmediğim Elena takılıverdi 🤗

Anlık olarak bir şansımı deneyeyim istedim, mesajımi gönderdim, şansıma müsaitti, e konum olarak da o kadar yakınım ki ona, hooop kapısındayım🏃

Evi derli toplu, kendisi gibi tertemiz, ulaşım kilay, giriş çıkış rahat, Elena da yardımcı oluyor, otopark ve toplutaşımada marmaraya yakın 💒

Elenacın çıtı pıt, minyon, bıcır bıcır çok tatlı bir kız 😍 beni mini mini eteği ve kolejli çorapları ile karşıladı, yine çok sexy görünüyordu 🥰

Elena'yı uzun zamandır tanırım, araya biraz zaman girmişti ama bu zaman içinde hayatlarımızdaki gelişmelerden konuşarak hoş sohbet ettik ☕️🫠

Özel anlarımızda çok hareketleydi, odası fantezi odası gibi, rengarenk ışıklar eşliğinde her ikiside cowgirl pozisyonunda iki güzel beraberlik yaşadık, harika oral yapıyor, teni pamuk şekeri gibi , ben dudaklardan öpmelere doyamadim 🔥🔥❣️

Tekrar görüşmek dileğiyle, her şey için teşekkürler @ELENA

mancernek

Normal Üye
4 Eki 2023
8
10
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Olumlu referanslari gorunce seviniyorum. Bakalim benim gorusme nasil gececek. Tesekkurler paylasim icin.

ELENA Çevrimdışı
10 Haz 2020
608
914
Merhaba Arkadaşlar,

Yine yoğun geçen bir haftanın sonunda kendime bir ödül vermeyi düşünüyordum, dışarıda kahvemi yudumlarken bir yandan da forumda geziniyordum, hem gözüme , hem aklıma, hem de kalbime uzun zamandır görüşmediğim Elena takılıverdi 🤗

Anlık olarak bir şansımı deneyeyim istedim, mesajımi gönderdim, şansıma müsaitti, e konum olarak da o kadar yakınım ki ona, hooop kapısındayım🏃

Evi derli toplu, kendisi gibi tertemiz, ulaşım kilay, giriş çıkış rahat, Elena da yardımcı oluyor, otopark ve toplutaşımada marmaraya yakın 💒

Elenacın çıtı pıt, minyon, bıcır bıcır çok tatlı bir kız 😍 beni mini mini eteği ve kolejli çorapları ile karşıladı, yine çok sexy görünüyordu 🥰

Elena'yı uzun zamandır tanırım, araya biraz zaman girmişti ama bu zaman içinde hayatlarımızdaki gelişmelerden konuşarak hoş sohbet ettik ☕️🫠

Özel anlarımızda çok hareketleydi, odası fantezi odası gibi, rengarenk ışıklar eşliğinde her ikiside cowgirl pozisyonunda iki güzel beraberlik yaşadık, harika oral yapıyor, teni pamuk şekeri gibi , ben dudaklardan öpmelere doyamadim 🔥🔥❣️

Tekrar görüşmek dileğiyle, her şey için teşekkürler @ELENA
Teşekkür ederim cnm benim yine beklerim gec cvp yazdım kusra bakma çok teşekkür ederim 😊😘🤗

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar