Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekilme saat verip evinin önünde kadar getirip geri gönderen kadın!

yfbuddy

Normal Üye
12 Şub 2021
5
17
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yazan olumlu görüşlere istinaden bir yazayım dedim. demez olaydım. incall anlaştık 45dk ya geleceği yazdım. geldim yarım saat kapısının önünde bekletti sonra 1 saat sonra gelsen olur mu dedi. olmaz dedim doğal olarak, dönüyorum bütün planlarımı altüst ettiniz dedim. utanmadan ben geleceğim diye vicdan yaptı 1 saate pekiştirmek bekliyor olacağım yazdım. aradan 1 saat geçti tahmin edin ne oldu. ses Seda yok. Böyle hatunlara bulaşmayın arkadaşlar sizi kapısının önünde ağaç eder...

Aurora

Normal Üye
27 Ağu 2018
33
32
Cinsiyetiniz nedir?
Yazan olumlu görüşlere istinaden bir yazayım dedim. demez olaydım. incall anlaştık 45dk ya geleceği yazdım. geldim yarım saat kapısının önünde bekletti sonra 1 saat sonra gelsen olur mu dedi. olmaz dedim doğal olarak, dönüyorum bütün planlarımı altüst ettiniz dedim. utanmadan ben geleceğim diye vicdan yaptı 1 saate pekiştirmek bekliyor olacağım yazdım. aradan 1 saat geçti tahmin edin ne oldu. ses Seda yok. Böyle hatunlara bulaşmayın arkadaşlar sizi kapısının önünde ağaç eder...
Paylaşım için teşekkürler

biker teenager Çevrimdışı
5 Kas 2020
52
28
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kim olduğuna dair bi açıklama yapmamissin isim vermez isen çözüm bulamazsin....

Last_Lecherous Çevrimdışı
25 Nis 2022
46
36
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Geçmiş olsun dostum. Yazık olmuş. Nasıl bir açıklama gelecek, hatta bir açıklama gelecek mi merakla bekliyorum. Tabi öncesinde arka arkaya olumlu Arya yorumları kesin gelir

20 Nis 2021
47
52
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gecmis olsun. Ancak biraz daha anlasilir yazsaniz sanki daha iyi olur. Benim anladigim sizden 1 saat musade istemis sizde reddetmisiniz :). Olabilir gayet makul 45 dkniz gitmis gecmis olsun.

4 Ağu 2022
376
451
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bakalim kendisinin aciklamasi ne olacak demek ki onemli bir isi cikti. belki de ailevi bi problem.

burak turanoğlu Çevrimdışı
23 Ara 2021
215
367
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
1,5 yıldır açık bir hesap, ilk mesaj ve olumsuz görüşme... İlginç

brunette Çevrimdışı
13 Eki 2021
1,722
3,184
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu anlamakta güçlük çekiyorum anladığım kadarıyla verilen bir randevu var ve bu görüşme gerçekleşmemiş ama neler olduğunu biraz karıştırıp yazmışsınız. Süreçte neler yaşandığı anlaşılmıyor :rolleyes: Bir diğer konu da plansız programlar daima risk sanırım yazışıyorsunuz ve hemen program yapmak istiyorsunuz. Genelde randevuda problem yaşanabiliyor bçyle durumlarda ki bu forumda örnekleri çok. Önceden planlamanızda fayda var anlık program alıyorum deseler de bu hanımefendilerin takviminde bir bo şana girmek oluyor aslında. Her iki tarafa da geçmiş olsun.

8 Kas 2020
259
445
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kaç saatlik bir randevu talebinde bulunmuştun? Sen randevuyu kaptıktan sonra bi başkası senden daha fazla saatlik bir randevu istediyse ona tamam deyip seni bekletmiş olabilir. Yani genelde bu durum oluyor benim de başıma gelmişti ama Arya Hanımda değil bi başkasında. Fazla takılmamak lazım Arya'nın lokasyona yakın baya bi pembiş var o bekletmek istediyse olmaz deyip başkasına geçseydin 😄 şaka bi yana senin adına üzüldüm geçmiş olsun ama bakalım Arya hanımın cevabı ce açıklaması ne olacak

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
427
991
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam mesaji yazdığınız saate bakılırsa geç saatlerde anlık olarak mı randevu talebinde bulundunuz,
Plansız, anlık ve geç saatlerde olan taleplerde istenmeyen iptaller,gelmek istesede,yada görüşmek istesede, vazgeçme durumları olabilir,
Eğer önceden plan yapılmış olupta bu şekil bekletme durumları gercekleşmişse ayıp etmiş diyebilirim,
Ama yazarkende ne demek istediğinizi tam anlatamamişsiniz,
Eğer kendisiyle ile de bu yazım şekliyle irtibat kurduysaniz,
Suphelenmis ve gorusmemis olabilir,
Ben kendime adına bir pembişten randevu alabilmek için,
Öncesinde 3 kitap okuyor,
Bir kadını kırmadan nasıl ikna edebilirsiniz el kitabını tekrar gözden geçiriyor,
Bütün edebi ve ahlaki kuralları göz önünde bulundurarak randevu talebinde bulunuyorum,
Eeee bu işler kolay değil,
Hamama giren terler,
Bakalım Arya hanım neler söyleyecek,
Savunma makamını da dinlemeden,
Yargılamak bize yakışmaz,
Hayırlı forumlar diler,
Geçmiş olsun dileklerimizi sunarız....

yfbuddy

Normal Üye
12 Şub 2021
5
17
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar karışıklığı önlemek adına yazıyorum.
tüm gecemi berbat ettiği için açık açık yazayım.

Saat 23.00-23.30 esnasında görüşmeyi ayarladık. outcall rica edecektim yakınız diyerek incall a "ok" dedim.

Vaktinde geldim. yarım saat bekletildim. yarım saat bekledikten sonra 1 saat sonra gelebilir misin dedi. olmaz dedim ben dönüyorum.
1 saat sonra ben gelirim dedi. ok dedim ben konum attım döndüm.

Gece 2 yi 10 gece şaka gibi bir mesaj geldi. ben eve geldim gel diye. en son dalga mı geçiyorsun yazdım. ben niye konum attım o zaman? niye yalan dolan mesajlar ile gecemin içine ediyorsun yazdım.

normalde tutup buradanwher kadın için yorum yazan birisi değilim. ama buradaki kişiler öğrensin neyin ne olduğunu. ben çektim siz çekmeyin. giden de gitsin beni pek ilgilendirmez sizin paranız sizin kararınız. ama ben yaşadıklarımı yazıyorum buraya yarın sizin başınıza gelirse önceden okumadığınız için paranızla rezil olmazsınız.

ekran görüntüleri de ekleyebilirim. uzatmak istemiyorum aksi bir durum oluştuysa hanfendi buradan cevap verebilir zaten.

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
427
991
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Saat 23.00-23.30 esnasında görüşmeyi ayarladık. outcall rica edecektim yakınız diyerek incall a "ok" dedim.

Vaktinde geldim. yarım saat bekletildim. yarım saat bekledikten sonra 1 saat sonra gelebilir misin dedi. olmaz dedim ben dönüyorum.

Gece 2 yi 10 gece şaka gibi bir mesaj geldi. ben eve geldim gel diye. en son dalga mı geçiyorsun yazdım. ben niye konum attım o zaman? niye yalan dolan mesajlar ile gecemin içine ediyorsun yazdım.

normalde tutup buradanwher kadın için yorum yazan birisi değilim. ama buradaki kişiler öğrensin neyin ne olduğunu. ben çektim siz çekmeyin. giden de gitsin beni pek ilgilendirmez sizin paranız sizin kararınız. ama ben yaşadıklarımı yazıyorum buraya yarın sizin başınıza gelirse önceden okumadığınız için paranızla rezil olmazsınız.

ekran görüntüleri de ekleyebilirim. uzatmak istemiyorum aksi bir durum oluştuysa hanfendi buradan cevap verebilir zaten.
Daha açıklayıcı bir mesaj olmuş,
Paylaşım için teşekkürler,
Geçmiş olsun....

HookahMan Çevrimdışı

HookahMan

HookahMan 💨
7 Ara 2020
199
329
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun zamanınıza yazık olmuş

31 Mar 2022
59
53
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

yani hala arya ne diyecek diyenler var şu mesajdan sonra. acıkcası arkadaşı sallamış, yapacagı bir şey de yok. forumda da durmaması gerekiyor.

9 Nis 2021
181
258
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
aynısını sen yapsan numaranı gruba atarlar bu adamla görüşmeyin ekiyo derler :)
sana yapılınca problem yok ama hastayım üşüttüm acile gitmem lazımdı vs die geçiştiriliyor alıştık artık.

Aydinerman Çevrimdışı

Aydinerman

Normal Üye
30 Haz 2021
29
15
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
buna benzer bir olay benim de başıma geldi başka bir kişi ile. 40 dk kapıda bekledim daha sonra sessizce numarasını engelleyip uzaklaştım.
verilen saate her 2 tarafında riayet etmesi gerekir.

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
buna benzer bir olay benim de başıma geldi başka bir kişi ile. 40 dk kapıda bekledim daha sonra sessizce numarasını engelleyip uzaklaştım.
verilen saate her 2 tarafında riayet etmesi gerekir.
Keşke uygun bir dille yazip belirtseniz bizler de bilsek.

19 Tem 2019
57
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maalesef benimde başıma başka bir pembişte geldi. Bir gün önceden randevulaştık. Saat yaklaşırken tekrar sordum tamam dedi. Görüşme saati yaklaşınca konum attı, tamam gel dedi ve 15 dakika sonra attığı konumdaydım. Defalarca geldim diye yazdım, cevap yok, aradım telefonu açmadı. 1 saate yakın bekledim ve ayrıldım.

Sonra yazdı bana, "kusura bakma uyuya kalmışım ve şimdide dışarıya çıkmam lazım" dedi. Ben gelene kadar yaklaşık 15 dk içinde uyumuş!

Herhalde bazı pembişler gelir gelmez diye bir kaç kişiye randevu veriyor veya siz gelene kadar başka daha ekmekli talep çıkarsa sizi "şutluyor".

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,083
4,786
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba arkadaslar dun bu Beyfendiye aciklama yaptim, nisantasindaki arkadasim Gigi peoblem yasadi evi de kaza gecirdi acil olarak gitmek zorunda kaldim.Aciklamayi bu sekilde yaptim zaten ama beyfendi hakaret ederek konustu ve dinlemek anlamadim istemedi, cok fevri tavri vardi ben her zaman soft konustum hakaret ve asalar tavirda idi bu normal birsey hepimizin basina gelir iyi kide görüsmemisim bu beyfendi ile iyi kalpli oldugum icin iyi kalpli insan lar ile karsilasiyorum iyikide görüsmemisiz benim tavrimi halimi zaten Forumda herkes taniyor biliyor. Bu kisiyi siddetle kiniyorum sifir anlayis sifir enpati.

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,083
4,786
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Herkese merhaba arkadaslar dun bu Beyfendiye aciklama yaptim, nisantasindaki arkadasim Gigi peoblem yasadi evi de kaza gecirdi acil olarak gitmek zorunda kaldim.Aciklamayi bu sekilde yaptim zaten ama beyfendi hakaret ederek konustu ve dinlemek anlamadim istemedi, cok fevri tavri vardi ben her zaman soft konustum hakaret ve asalar tavirda idi bu normal birsey hepimizin basina gelir iyi kide görüsmemisim bu beyfendi ile iyi kalpli oldugum icin iyi kalpli insan lar ile karsilasiyorum iyikide görüsmemisiz benim tavrimi halimi zaten Forumda herkes taniyor biliyor. Bu kisiyi siddetle kiniyorum sifir anlayis sifir enpati.
Ayni seikilde bende de ekran görüntüleri mevcut.

ARYA Çevrimdışı
19 Şub 2020
1,083
4,786
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Kaç saatlik bir randevu talebinde bulunmuştun? Sen randevuyu kaptıktan sonra bi başkası senden daha fazla saatlik bir randevu istediyse ona tamam deyip seni bekletmiş olabilir. Yani genelde bu durum oluyor benim de başıma gelmişti ama Arya Hanımda değil bi başkasında. Fazla takılmamak lazım Arya'nın lokasyona yakın baya bi pembiş var o bekletmek istediyse olmaz deyip başkasına geçseydin 😄 şaka bi yana senin adına üzüldüm geçmiş olsun ama bakalım Arya hanımın cevabı ce açıklaması ne olacak
Bu benim karakterime cok ters lutfen tanimadan yorum yapmayin tskler

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
801
941
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Maalesef benimde başıma başka bir pembişte geldi. Bir gün önceden randevulaştık. Saat yaklaşırken tekrar sordum tamam dedi. Görüşme saati yaklaşınca konum attı, tamam gel dedi ve 15 dakika sonra attığı konumdaydım. Defalarca geldim diye yazdım, cevap yok, aradım telefonu açmadı. 1 saate yakın bekledim ve ayrıldım.

Sonra yazdı bana, "kusura bakma uyuya kalmışım ve şimdide dışarıya çıkmam lazım" dedi. Ben gelene kadar yaklaşık 15 dk içinde uyumuş!

Herhalde bazı pembişler gelir gelmez diye bir kaç kişiye randevu veriyor veya siz gelene kadar başka daha ekmekli talep çıkarsa sizi "şutluyor".
Arkadaşım paylaşın ki görülsün başka biri diyip paylaşamamak herkesi zan altında bırakıyor

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
427
991
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Way arkadaş sabah mavişin gonderisini okuyunca bi acaba mı dedim,Arya hanimida dinlemek lazım dedim, sonra Arya hanımdan açıklama gelmeyip maviş beyefendi'den ikinci açıklama yazısı gelince,galiba maviş beyefendi haklı dedim, şimdi Arya hanım pembiş hanfendinin açıklamasını okuyunca galiba Arya hanım pembiş hanfendi haklı diyorum, çünkü maviş beyefendi bize Giggi pembiş hanfendinin başına bir hal geldiğini,Arya hanımın hanfendinin o yüzden gelemediğini,kendisine mesajda medajda belirttiğini bize belirtmedi.
Kime inanacagimizi şaşırdık.
Biraz daha kanıt sunsaniz olmaz mı, sonuçta vebal altında kalıyor herkes.tabiki insanın arkadaşının başına bir hal gelmişse oraya gitmesi gayet normal.

yfbuddy

Normal Üye
12 Şub 2021
5
17
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arkadaşlar update geçiyorum. Arya Hanım dan gelen telefon doğrultusunda sayısız hakaret içerikli kelimelerden sonra pek yorum yapmanın anlamı da kalmıyor gerçi. hanfendi ile anlaşamıyoruz. iletişim eksikliği var...

olayı haklı haksız çıkarımına dönüştürmek de gereksiz. hanfendiyi seven sever, beni ilgilendirmez. ben başıma geleni yazdım.

sizin için herşey 10 numara olabilir benim için öyle olmadı. bu yorumun aman Arya şöyle böyle demek için yazmadım. ben yarım saat + 1 saat bekletildim olay benim açımdan budur.. kendisi telafi ederim de dedi , 'istemez teşekkürler " de dedim.

ben şahsen Arya hanım ın iletişim eksikliğine atıfta bukundum benim başıma geldi, sizin de başınıza gelebilir veya artık iletişimine önem verir bir daha kimsenin başına gelmez benzer bir olay yaşanmaması adına yazdım.

umarım bundan sonra herkes ile düzgün iletişim kurabilir. Saygılar.

4 Ağu 2022
376
451
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
arkadaşlar update geçiyorum. Arya Hanım dan gelen telefon doğrultusunda sayısız hakaret içerikli kelimelerden sonra pek yorum yapmanın anlamı da kalmıyor gerçi. hanfendi ile anlaşamıyoruz. iletişim eksikliği var...

olayı haklı haksız çıkarımına dönüştürmek de gereksiz. hanfendiyi seven sever, beni ilgilendirmez. ben başıma geleni yazdım.

sizin için herşey 10 numara olabilir benim için öyle olmadı. bu yorumun aman Arya şöyle böyle demek için yazmadım. ben yarım saat + 1 saat bekletildim olay benim açımdan budur.. kendisi telafi ederim de dedi , 'istemez teşekkürler " de dedim.

ben şahsen Arya hanım ın iletişim eksikliğine atıfta bukundum benim başıma geldi, sizin de başınıza gelebilir veya artık iletişimine önem verir bir daha kimsenin başına gelmez benzer bir olay yaşanmaması adına yazdım.

umarım bundan sonra herkes ile düzgün iletişim kurabilir. Saygılar.
yayinla kardesim

Tom Ford Çevrimdışı
10 Haz 2022
427
991
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dürümler karışık bir hal almaya başladı,
Kimin doğruyu söyleyip,
Kimin söylemediğini bu şekilde anlayamayacagiz,
Kimse bir kanitta sunmadigina göre,
Konu kilit.

Boyka Çevrimdışı

Boyka

Normal Üye
24 Ağu 2022
38
104
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, geçmiş olsun

aztech Çevrimdışı
8 Ağu 2013
53
10
Cinsiyetiniz nedir?
Geçmiş olsun , her iki taraf içinde ...

3 Eyl 2022
365
300
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler, geçmiş olsun. Ekilmek kadar can sıkan bir şey yok tabi ne olursa olsun.

Zoe70 Çevrimdışı
25 Ocak 2022
1,971
1,220
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kim olduğunu da deseydin keşke hocam

Kuzey33 Çevrimdışı
8 Kas 2019
103
150
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dünya hali insanın anlık başına gelecek hadiseleri bilemeyiz tabiki eğer bu dedikleriniz gibi birşey olmuşsa hanımefendiyi hoş karşılanmalı bence.!

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar