Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyayla ilk görüşmem

Yves

Normal Üye
18 Ağu 2020
1
9
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel bir geceydi. Çok memnun kaldım. Tenlerimiz çok güzel uyuştu. Dudaklarıma yapıştı odaya girer girmez :). Kendisi çok sıcakkanlı ve güzel. Sürekli görüşeceğimizi düşünüyorum.😍

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam otopark konusundan hiç bahsetmemişsiniz ama olmaz ki, otopark çok önemli, Pembişlerle giderken Otopark sorunu yaşayan zamparaların erektildisfonksiyon sorunu yaşadığı konusunda duyumlar aldık. Lütfen dikkat edelim.

ardjoena Çevrimdışı
2 Ara 2019
185
192
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam otopark konusundan hiç bahsetmemişsiniz ama olmaz ki, otopark çok önemli, Pembişlerle giderken Otopark sorunu yaşayan zamparaların erektildisfonksiyon sorunu yaşadığı konusunda duyumlar aldık. Lütfen dikkat edelim.
Neymis bu erektildisfonksiyon? Aciklayabilir misiniz?

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Halk arasında iktidarsızlık tıp dilinde ise´erektil disfonksiyon´ olarak tanımlanan rahatsızlık, penisin sertleşmesi demek olan ereksiyonun, cinsel birleşmeyi sağlayacak derecede olamaması yani fonksiyon bozukluğudur.
Diye olayı açıklıyor soruyu yönelttiğimiz google amcamız. Şimdi zampara arkadaşlar pempişlerimizin görüşme yaptıkları evin çevresinde Otopark bulamayınca strese giriyor o nedenle stres kaynaklı erektil disfonksiyon durumu oluyor bu nedenle referansı yazarkeeen otopark durumunu belirtiyoruz veee yaşını başını almış zampara abilerimizi düşünerek yatak odasında olanları kendimize saklıyoruz.

Sahefe35

Normal Üye
7 Eyl 2019
2
6
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel bir geceydi. Çok memnun kaldım. Tenlerimiz çok güzel uyuştu. Dudaklarıma yapıştı odaya girer girmez :). Kendisi çok sıcakkanlı ve güzel. Sürekli görüşeceğimizi düşünüyorum.😍
Biraz daha detay olsa iyi olurdu

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ben teşekkür ederim canım öpülesi durakların 🤭🙈 ne yapabilirdim tanistigima cok memnun oldum tekrar görüşmek dileğiyle öpüldün 👄

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar