Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyam ile Tanışma

matadorrr34

Normal Üye
7 Ocak 2021
30
61
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Rüyam hanım'ı zayıf minyon olduğu için ziyaret etmek istedim. Öğlenden sonrası için anlaştık. Ev konumu kolay bi lokasyonda. Park yeri bulmak zor değil. Karşılama ilgi alaka samimiyet gayet iyiydi. Beraber olduğu @ASUDE hnmla da tanıştık konuşmasını bilen kişilik olgunluğu olan bi bayan o da. Rüyam fotoğraflarda göründüğü gibi fiziğe sahip 🙂 Sohbet ikram vs. derken mutluluk odasına geçtik.Müzik eşliğinde önce kısa bi dans şov sonrasında hakikaten istekli sevişme hatta bnce yiyişmeydi o😁 Oralda gayet iyiydi beton yetmez denen yerleri bile vakumladı. Sonra misyonerle final yaptık. Görüşme için teşekkürler.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

10 Mar 2018
16
9
Cinsiyetiniz nedir?
Rüyam bir tanedir. Fakat dans şovdan haberim yoktu. Kıskandım şimdi. :mad:

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Rüyam hanım'ı zayıf minyon olduğu için ziyaret etmek istedim. Öğlenden sonrası için anlaştık. Ev konumu kolay bi lokasyonda. Park yeri bulmak zor değil. Karşılama ilgi alaka samimiyet gayet iyiydi. Beraber olduğu @ASUDE hnmla da tanıştık konuşmasını bilen kişilik olgunluğu olan bi bayan o da. Rüyam fotoğraflarda göründüğü gibi fiziğe sahip 🙂 Sohbet ikram vs. derken mutluluk odasına geçtik.Müzik eşliğinde önce kısa bi dans şov sonrasında hakikaten istekli sevişme hatta bnce yiyişmeydi o😁 Oralda gayet iyiydi beton yetmez denen yerleri bile vakumladı. Sonra misyonerle final yaptık. Görüşme için teşekkürler.
Teşekkür ederim canım benim için de güzel geçengörüşme oldu seni tanıdığım için çok mutluyum kibar adam her zaman beklerim canim 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar