Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyam ile ilk buluşma

okay2533

Normal Üye
16 Haz 2019
2
1
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba Arkadaşlar,

Forumda henüz yeniyim, ve ilk defa pazartesi günü Rüyam hanım ile görüştüm. Herkesin de belirttiği gibi evi gerçekten de çok kolay ulaşılabilir ve nezih bir yerde. Arabayla gitmeyi düşünenler için otopark yer bulma gibi sorun teşkil etmiyor.

Havaların sıcak olmasından dolayı iki adımlık bir mesafeye bile yordu açıkçası, Rüyam hanım hemen içecek bir şeyler ikram ederek, ilk etapta yorgunluğumu aldı. Daha sonra ise bir güzel yordu :).

Kendisi resimlerde görüldüğü gibi incecik zarif bir hanımefendi. Kişiliği de fiziği gibi, güler yüzlü, esprili ve oldukça nazik. Ayırdığınız vakitten dolayı kesinlikle pişman olmazsınız (her anlamda)

Ben kendisine buradan ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Bir daha görüşmek dileğiyle :hello:

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba Arkadaşlar,

Forumda henüz yeniyim, ve ilk defa pazartesi günü Rüyam hanım ile görüştüm. Herkesin de belirttiği gibi evi gerçekten de çok kolay ulaşılabilir ve nezih bir yerde. Arabayla gitmeyi düşünenler için otopark yer bulma gibi sorun teşkil etmiyor.

Havaların sıcak olmasından dolayı iki adımlık bir mesafeye bile yordu açıkçası, Rüyam hanım hemen içecek bir şeyler ikram ederek, ilk etapta yorgunluğumu aldı. Daha sonra ise bir güzel yordu :).

Kendisi resimlerde görüldüğü gibi incecik zarif bir hanımefendi. Kişiliği de fiziği gibi, güler yüzlü, esprili ve oldukça nazik. Ayırdığınız vakitten dolayı kesinlikle pişman olmazsınız (her anlamda)

Ben kendisine buradan ilgisi ve alakası için çok teşekkür ediyorum. Bir daha görüşmek dileğiyle :hello:

Çok teşekkür ederim Canim en kısa zamanda tekrar görüşmek için beklerim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar