Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyam ile harika bir tanışma

Baykus123

Normal Üye
10 Ocak 2020
10
31
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
pazar günü boş zamanımdı bugünü ufak bir kaçamak ve forumdan ilk tanışma için guzel bir fırsat olarak değerlendirmem lazım diye düşündüm ve rüya hanım ile sözleştik. Kendisi çıtı pıtı Güler yüzlü hoş sohbetli birisi sadece muhabbet etmek için bile gidilebilir yani zaman nasıl geçiyor anlamadım. Yatak kısmında aşırı enerjik bu hafta yoğun olduğum için zor geçmişti ben çok duramam diye düşünüyordum ki rüya beni odadan çıkarmadı devam edelim diye 😂 aşırı istekli ve harika biri. Bir sonraki görüşmeyi sabırsızca bekliyorum 😘😘😘😘

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
pazar günü boş zamanımdı bugünü ufak bir kaçamak ve forumdan ilk tanışma için guzel bir fırsat olarak değerlendirmem lazım diye düşündüm ve rüya hanım ile sözleştik. Kendisi çıtı pıtı Güler yüzlü hoş sohbetli birisi sadece muhabbet etmek için bile gidilebilir yani zaman nasıl geçiyor anlamadım. Yatak kısmında aşırı enerjik bu hafta yoğun olduğum için zor geçmişti ben çok duramam diye düşünüyordum ki rüya beni odadan çıkarmadı devam edelim diye 😂 aşırı istekli ve harika biri. Bir sonraki görüşmeyi sabırsızca bekliyorum 😘😘😘😘
Baktım bi kuş gelmiş eve erken kaçacak dedim kafese hapsedeyim kaçmak için çırpınsın 😂😂😂 tanıştığıma çok memnun oldum kuzu tekrar görüşmek üzere aman diyim 😂😂

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,706
2,237
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Baktım bi kuş gelmiş eve erken kaçacak dedim kafese hapsedeyim kaçmak için çırpınsın 😂😂😂 tanıştığıma çok memnun oldum kuzu tekrar görüşmek üzere aman diyim 😂😂
Çok güzel yaa😄😄😄Kuş gelmiş🤣🤣🤣Asıl sen kuşsun,minik serçem🥴

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar