Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyam ile anın tadı..

Giannis

Normal Üye
3 Şub 2019
22
28
Cinsiyetiniz nedir?
Merhaba,

Randevu talebinize karşılık olarak seviyeli birisi ile karşılaşacak ve kendisi çok tatlı bir hanımefendi olup buna göre randevu talep etmenizi öncelikle belirtmek isterim. Muhabbetiyle, sohbetiyle ve kendisinin güzelliği ile çok tatlı bir zaman geçireceğinizi temenni ederim. Referanslarını uzun bir süredir takip ediyordum, Pazartesi akşamı kendisinden randevu talep ederek tanıştım ve ilgi, alaka olarak süper bir zaman geçirip keyif aldım. Derin detaya inmeye gerek yok , tekrar kendisini rahatsız edeceğim :)

Görüşmek üzere.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba,

Randevu talebinize karşılık olarak seviyeli birisi ile karşılaşacak ve kendisi çok tatlı bir hanımefendi olup buna göre randevu talep
Merhaba,

Randevu talebinize karşılık olarak seviyeli birisi ile karşılaşacak ve kendisi çok tatlı bir hanımefendi olup buna göre randevu talep etmenizi öncelikle belirtmek isterim. Muhabbetiyle, sohbetiyle ve kendisinin güzelliği ile çok tatlı bir zaman geçireceğinizi temenni ederim. Referanslarını uzun bir süredir takip ediyordum, Pazartesi akşamı kendisinden randevu talep ederek tanıştım ve ilgi, alaka olarak süper bir zaman geçirip keyif aldım. Derin detaya inmeye gerek yok , tekrar kendisini rahatsız edeceğim :)

Görüşmek üzere.
o Teşekkür ederim Herşey için yorumun için senin gibi beyefendi biri ile tanıştığıma çok memnun oldum bende tekrar görüşmek dileğiyle öpüldün :whistle:

egeteo Çevrimdışı
17 Eki 2010
200
86
Cinsiyetiniz nedir?
beyaz bir güle konmuş kırmızı ugur böcegi gibisiniz. çok naif ve sadelik eşliginde haklı iddianız gözlerden kaçmıyor.
köprücük çukurları ölümsüzlügü barındıran su hazleneri gibi boyunla birleşimleri ve devamında en yüce dagların yamacı kadar muazzam güzellikte eşsiz manzaralar eşliginde bir seyir vadesiyor. dudaklarınız o seyirin gün dogumu edasında yeniden varolmak isteginin gerçekleşecegi yegane yer gibi.
bir lütuf gibisniz.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ekli dosyayı görüntüle 39843
beyaz bir güle konmuş kırmızı ugur böcegi gibisiniz. çok naif ve sadelik eşliginde haklı iddianız gözlerden kaçmıyor.
köprücük çukurları ölümsüzlügü barındıran su hazleneri gibi boyunla birleşimleri ve devamında en yüce dagların yamacı kadar muazzam güzellikte eşsiz manzaralar eşliginde bir seyir vadesiyor. dudaklarınız o seyirin gün dogumu edasında yeniden varolmak isteginin gerçekleşecegi yegane yer gibi.
bir lütuf gibisniz.
Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın

egeteo Çevrimdışı
17 Eki 2010
200
86
Cinsiyetiniz nedir?
Ekli dosyayı görüntüle 39843

Teşekkür ederim çok güzel yazmışsın
begenmenize çok sevindim. size karşı eşsiz bir arzu yaşamanın eşliginde gördüklerimi tasvir etttim. daha söyleceyek yazılacak okadar çok şey var ki sizin güzellginiz adına benim sözlerim ne onları anlatabilir nede dilim söyleye bilir. beyhude bir çaba benim ki sadece .ama bu güzellik karşısında her çaba mübahtır orası kesin.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar