Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyam Hanım'la İçim Isındı.

Whatsapp Çevrimdışı
27 Haz 2019
66
103
Cinsiyetiniz nedir?
Öncelikle herkese merhaba.
Dün iş yerimde kendi halimle forumda gezinirken, Rüyam Hanım bir konu açmış ve fotoğraf atmıştı.(Biraz içiniz ısınsın. diye) Zaten hava yağmurlu, hemen içim ısındı.:sneaky:
Bi şansımı deneyeyim dedim, mesajı yazdım. Akşama musait misiniz ?diye. Sağolsun hemen dönüş yaptı. Sözleştik konum alındı ve akşam yola çıktım.
Evi kolay ulaşılabilir, hem toplu taşımaya la hem araçla. Park yeri çok. Yukarı çıkarken bana kat 3 te in 5 e merdivenle yürü dedi bende tamam dedim fakat asansöre yaklastim ki bı güzel kız sarışın ve alımlı. Asansör dar bende eşlik edebilir miyim dedim tabi dedi. Katina kadar eşlik ettim. Hava durumu konuşuldu iyi akşamlar diyerekten ben tekrar 3 e indim:)
Kapıyı arkadaşı açtı,hazırlık yapıyormuş,evi temiz ve düzenli keza banyosuda.
Biraz sonra beklenen güzellik geldi. Siyah mini elbise stiletto ve düz siyah saç ve makyajıyla. Tam bir sıfır beden minyon mu minyon.Hos beş biraz sohbet ve ikramlardan sonra odaya geçtik.
Gelelim asıl sadede;)
Saçları örgü yapti soyunurken sowgirl biraz dans ve öpüşmesi güzel sakin ve vakumlar gibi.
Oralı iyiydi hoşuma gitti.
Misyonerle başladık. Ben kızı incitecegim diye dusunurken, kızdan bir kaplan çıktı. E bende verdim veristirdim:sneaky::sneaky:
Dogy ve sonra Rüyam sırt üstü uzanırken finale ulaştık.
Yatakta başladık sohbete. Bu arada toprak çıktık. Gidene kadar bana meşhur espiriyi yapıp durdu 'Toprak toprağı gurbette...' diye.

Güzel ve zevkli bir saat geçirdim. Kendisini tanıdığım için mutluyum..NNeyse sözü çok uzattim ve kendisine burdan çok teşekkür ederim.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,701
9,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler...

CosmicGate Çevrimdışı
22 Eyl 2020
43
55
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşım teşekkürler.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım tebrikler

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
318
336
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Öncelikle herkese merhaba.
Dün iş yerimde kendi halimle forumda gezinirken, Rüyam Hanım bir konu açmış ve fotoğraf atmıştı.(Biraz içiniz ısınsın. diye) Zaten hava yağmurlu, hemen içim ısındı.:sneaky:
Bi şansımı deneyeyim dedim, mesajı yazdım. Akşama musait misiniz ?diye. Sağolsun hemen dönüş yaptı. Sözleştik konum alındı ve akşam yola çıktım.
Evi kolay ulaşılabilir, hem toplu taşımaya la hem araçla. Park yeri çok. Yukarı çıkarken bana kat 3 te in 5 e merdivenle yürü dedi bende tamam dedim fakat asansöre yaklastim ki bı güzel kız sarışın ve alımlı. Asansör dar bende eşlik edebilir miyim dedim tabi dedi. Katina kadar eşlik ettim. Hava durumu konuşuldu iyi akşamlar diyerekten ben tekrar 3 e indim:)
Kapıyı arkadaşı açtı,hazırlık yapıyormuş,evi temiz ve düzenli keza banyosuda.
Biraz sonra beklenen güzellik geldi. Siyah mini elbise stiletto ve düz siyah saç ve makyajıyla. Tam bir sıfır beden minyon mu minyon.Hos beş biraz sohbet ve ikramlardan sonra odaya geçtik.
Gelelim asıl sadede;)
Saçları örgü yapti soyunurken sowgirl biraz dans ve öpüşmesi güzel sakin ve vakumlar gibi.
Oralı iyiydi hoşuma gitti.
Misyonerle başladık. Ben kızı incitecegim diye dusunurken, kızdan bir kaplan çıktı. E bende verdim veristirdim:sneaky::sneaky:
Dogy ve sonra Rüyam sırt üstü uzanırken finale ulaştık.
Yatakta başladık sohbete. Bu arada toprak çıktık. Gidene kadar bana meşhur espiriyi yapıp durdu 'Toprak toprağı gurbette...' diye.

Güzel ve zevkli bir saat geçirdim. Kendisini tanıdığım için mutluyum..NNeyse sözü çok uzattim ve kendisine burdan çok teşekkür ederim.
Nede güzel şeyler yazmışsın kuzum çok teşekkür ederim senin gibi kalbi güzel adami tanıdığım için çok mutlu oldum 💋🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar