Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyam hanım ile mutlu bir akşam

Berserk Guts Çevrimdışı
10 Eyl 2010
93
130
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Herkese Merhaba Forum Ahalisi;

Bugün görüşmeden çıktıktan sonra sıcağı sıcağına yazayım ve deneyimlerimi paylaşayım dedim. Öncelikle Rüyam hanım Antalya'dan yeni gelmiş muhabbeti, ikramı, misafirlerine davranışları ve görünüşü bana göre çok güzeldi. İlişki kısmından çok muhabbet ile geçirdiğimi söyleyebilirim ama ilişki esnasında yaşadıklarım birçok görüştüğüm bayana göre daha iyiydi. Eve giriş ve çıkışlarda sorun yok. Aracınız ile giderseniz park sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum. Evi temizlik açısından bence bana göre çok iyi, düzenli ve banyoları ise temiz ve havlu sorunu da yoktu. Muhabbet esnasında inanın size ikram konusunda elinden geleni yapıyor. Bu ikram ilişki konusunda da geçerli. İlişki konusunda fazla detaya girmiyorum çünkü yaşadıklarım bana kalsın. Gidecek arkadaşların pişman olacaklarını sanmıyorum ama karşınızdaki insanın da bir bayan olduğunu unutmamanızı öneririm. Siz her ne kadar temiz ve bakımlı bayan istiyorsanız aynı konu erkekler için de geçerlidir. Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,062
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kısa ve öz paylaşım için teşekkürler...

Maniac Çevrimdışı
1 Ağu 2009
2,234
320
Sevişmek güzeldir. Teşekkürler paylaşım için.

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar