Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyam Efsane Ötesi

AyktAykt

Normal Üye
28 Tem 2021
1
12
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Evet çok geç konu açıyor yazıyorum, günlerden 10 temmuz saat gece yarısı olmuştu nerdeyse. O saatte önceden randevu almamış olmama yorgun olmasına rağmen beni kırmayıp kabul eden rüyam a çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kibar, narin hoş bir insanla karşılaştığım için çok mutlu oldum.
Vaktimiz geç ve dar oldugu için çok uzun süre kalamamış olsam da tadı bende, aklımda sizde, zevkten altımda inleyişiniz kulağımda kaldı rüya hanım. En kısa zamanda randuvu alarak bu sefer , uzun uzun vakit geçirmek üzere daha güzel bir rüyaya dalmak üzere şüphesiz sizde olucam. Özlenensin.
Gitmeyi düşünen düşünmeyi bıraksın, gözlerini kapatsın , rüyaya dalsın.
Sağlıcakla kalın.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekürler

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Evet çok geç konu açıyor yazıyorum, günlerden 10 temmuz saat gece yarısı olmuştu nerdeyse. O saatte önceden randevu almamış olmama yorgun olmasına rağmen beni kırmayıp kabul eden rüyam a çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu kadar kibar, narin hoş bir insanla karşılaştığım için çok mutlu oldum.
Vaktimiz geç ve dar oldugu için çok uzun süre kalamamış olsam da tadı bende, aklımda sizde, zevkten altımda inleyişiniz kulağımda kaldı rüya hanım. En kısa zamanda randuvu alarak bu sefer , uzun uzun vakit geçirmek üzere daha güzel bir rüyaya dalmak üzere şüphesiz sizde olucam. Özlenensin.
Gitmeyi düşünen düşünmeyi bıraksın, gözlerini kapatsın , rüyaya dalsın.
Sağlıcakla kalın.
Çok teşekkür ederim kuzum ne demek her zaman beklerim canim daha geniş vakitte saha güzel vakit geçirmek dileğiyle 💋💋💋

Cocain Çevrimdışı
24 Mar 2021
80
131
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
güzel paylaşım tşkler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar