Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyalar Gerçek oldu

Egurel1409 Çevrimdışı
22 Tem 2017
235
211
Cinsiyetiniz nedir?
Birkaç ekilmeli kötü tecrübe ardından bugün kendimi ödüllendirmeye karar verdim. Dillere destan @ANKARA RÜYA ile evinde güzel zaman geçirdik. Samimiyeti, misafirperverliği güleryüzü ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
Görüşmeyi planlarken bu kadar hızlı iletişim kurabildiğim ilk kişi oldu. Evin girişi çıkışı çok rahat ve gayet güvenli ve kolaylıkla bulunuyor. Kapıyı açıp sizi karşıladığı andan itibaren farkı ve kaliteyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bir süre sohbet edip rahatladıktan sonra odaya geçip muhteşem zaman geçirdik. Referans ileten arkadaşlara Rüya ile buluşma fikrini aklıma soktukları için çok teşekkür ederim. Ara ara siz de kendinizi ödüllendirin arkadaşlar en azından kafanızda soru işareti olmadan keyifle zaman geçirebilirsiniz. Çok güzel bir gün geçirdim sayende çok teşekkür ederim @ANKARA RÜYA

BESTE Çevrimdışı

BESTE

ESMERİMM ❤️❤️
13 Mar 2021
6,788
20,773
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Birkaç ekilmeli kötü tecrübe ardından bugün kendimi ödüllendirmeye karar verdim. Dillere destan @ANKARA RÜYA ile evinde güzel zaman geçirdik. Samimiyeti, misafirperverliği güleryüzü ile zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.
Görüşmeyi planlarken bu kadar hızlı iletişim kurabildiğim ilk kişi oldu. Evin girişi çıkışı çok rahat ve gayet güvenli ve kolaylıkla bulunuyor. Kapıyı açıp sizi karşıladığı andan itibaren farkı ve kaliteyi hissetmeye başlıyorsunuz. Bir süre sohbet edip rahatladıktan sonra odaya geçip muhteşem zaman geçirdik. Referans ileten arkadaşlara Rüya ile buluşma fikrini aklıma soktukları için çok teşekkür ederim. Ara ara siz de kendinizi ödüllendirin arkadaşlar en azından kafanızda soru işareti olmadan keyifle zaman geçirebilirsiniz. Çok güzel bir gün geçirdim sayende çok teşekkür ederim @ANKARA RÜYA
Teşekkür ederim tatlım 🥰 beğenmen ve güzel yorumların için
Sizinde muhabbetiniz ve sohbetiniz çok kıymetli ve eğlenceliydi en kısa zamanda tekrar sevişmek dileğiyle 💋💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar