Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüyalananlardan mısınız yoksa Rüyalanamayanlardan mısınız :)

Anton Çehov Çevrimdışı

Anton Çehov

Normal Üye
4 Haz 2019
27
67
Cinsiyetiniz nedir?
Gerek ikramları gerek sohbetiyle her konu da güzel bir vakit geçirmek istiyorsanız rüya ile tanışmanızı tavsiye ediyorum.. Evin konumu çok rahat bulabileceğiniz bir yer de tabi eğer benim gibi alık değilseniz.. başlarda gittim başkasının kapısını çaldım yetmiyormuş gibi duymadı herhalde diyip zile bastım 2-3 kere meğer orası emlakçıymış kapının yanındaki ev tabelasını sonradan farkettim :) allahtan açan olmadı da durum başka yerlere gitmedi.. Sonuç olarak yatakta gereksiz kaprisleri yok çoğu beklentilerinizi karşılıyor. Oralını iyi buldum. Bu konuda daha önce açılan olumsuz konuların aksine beni tatmin etti. Deepthroat dediğimiz olayı da güzel yapıyor. Kendisine kısa ama güzel bir saat için çok teşekkür ederim. Ayrıca Forumun kalitesinden de bahsetmek istiyorum. Buradan sağladığım çoğu görüşmede memnun ayrıldım bu özenli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Malum forumun dışında bir çok kamikazeler ile karşılaşabiliyoruz...

Turizmmeslek Çevrimdışı
24 Ağu 2019
251
232
35
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gerek ikramları gerek sohbetiyle her konu da güzel bir vakit geçirmek istiyorsanız rüya ile tanışmanızı tavsiye ediyorum.. Evin konumu çok rahat bulabileceğiniz bir yer de tabi eğer benim gibi alık değilseniz.. başlarda gittim başkasının kapısını çaldım yetmiyormuş gibi duymadı herhalde diyip zile bastım 2-3 kere meğer orası emlakçıymış kapının yanındaki ev tabelasını sonradan farkettim :) allahtan açan olmadı da durum başka yerlere gitmedi.. Sonuç olarak yatakta gereksiz kaprisleri yok çoğu beklentilerinizi karşılıyor. Oralını iyi buldum. Bu konuda daha önce açılan olumsuz konuların aksine beni tatmin etti. Deepthroat dediğimiz olayı da güzel yapıyor. Kendisine kısa ama güzel bir saat için çok teşekkür ederim. Ayrıca Forumun kalitesinden de bahsetmek istiyorum. Buradan sağladığım çoğu görüşmede memnun ayrıldım bu özenli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. Malum forumun dışında bir çok kamikazeler ile karşılaşabiliyoruz...
Aynen forumdaki hanfendilerin hepsi birbirinden kalitelidir bencede masallah paylasim.icin tesekkurler

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkür ederim canım değerli düşüncelerin için emlakçının kapisini çalmış olsanda sonunda görüşebildik tanıştığıma memnun oldum 😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar