Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüya mı yoksa gerçekmi ?

habas Çevrimdışı

habas

Normal Üye
29 Ağu 2012
5
3
Cinsiyetiniz nedir?
Aynen dediğim gibi rüyamıydı yoksa gerçekmi ?

Uzun bir ara ve iş temposundan sonra tekrar forumlardan biri ile görüşmenin vakti geldi dedim.

Rüya Hanım ile de ne zamandan beri görüşmek hep aklımda idi. Ama bir türlü kısmet olmadı ve sonunda kendime vakit ayırabildiğim o ara hemen kendisine ulaştım ve randevulaştık. Yeri çok kolay bulunabilen bir yerde ve park sorunu yok.

Kapıyı açar açmaz kendisi beni çok kibar şık ve cana yakın karşıladı. Tabi tansiyon birden tavan yaptı bende. Ufak bir zaman sorunu yaşadık başka bir arkadaşın haber vermemesi üzerine ama neyseki Rüya Hanım benim aleyhime olacak şekilde durumu çözdü. Herşey bizim bir araya gelmemizi istiyor gibiydi.

Çok güzel bir sohbet ve ikramların ardından malum heyecanlı dakikalar başladı. Kendisi ilk dakikadan itibaren kesinlikle karşısındaki ile hemen uyum sağlıyor ve çok istekli. Oldu bitti yapan birisi kesinlikle değil. Sevmek ve sevilmek için yaratılmış gibi.

O an insan içinden acaba rüya mı diyor ama her dokunuşla gerçek olduğunu anlıyorsun. Çok değişik bir duygu kesinlikle yaşanması lazım. İçinde ne var ne yok alıp dışarı atıyor pamuk gibi yapıyor karşındakini. Sesi, öpüşmesi, dokunuşu ve kokusu bütün duyu organlarınızı harekete geçiriyor.

Kısacası bu duygu anlatılmaz yaşanır. Ben kolay kolay yorum yapmam ve çok uzun süredir bu forumda bulunuyorum. Rüya Hanım gibisi zor bulunur derim ben size.

Kendisine bana yaşattığı o güzel dakikalar hatta saniyeler için teşekkür ederim....

19 Tem 2019
52
85
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler yakın zamanda sanıyorumki ben de bu minvalde bir yazı yazacağım. Kendisinin ufak çaplı hayranıyım sanırsam :)

alican34 Çevrimdışı
3 Eyl 2016
62
74
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım olmuş.Rüya hanım arzulu ve ateşlidir tebrikler güzel zaman geçirmişsinizdir muhakkak

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Aynen dediğim gibi rüyamıydı yoksa gerçekmi ?

Uzun bir ara ve iş temposundan sonra tekrar forumlardan biri ile görüşmenin vakti geldi dedim.

Rüya Hanım ile de ne zamandan beri görüşmek hep aklımda idi. Ama bir türlü kısmet olmadı ve sonunda kendime vakit ayırabildiğim o ara hemen kendisine ulaştım ve randevulaştık. Yeri çok kolay bulunabilen bir yerde ve park sorunu yok.

Kapıyı açar açmaz kendisi beni çok kibar şık ve cana yakın karşıladı. Tabi tansiyon birden tavan yaptı bende. Ufak bir zaman sorunu yaşadık başka bir arkadaşın haber vermemesi üzerine ama neyseki Rüya Hanım benim aleyhime olacak şekilde durumu çözdü. Herşey bizim bir araya gelmemizi istiyor gibiydi.

Çok güzel bir sohbet ve ikramların ardından malum heyecanlı dakikalar başladı. Kendisi ilk dakikadan itibaren kesinlikle karşısındaki ile hemen uyum sağlıyor ve çok istekli. Oldu bitti yapan birisi kesinlikle değil. Sevmek ve sevilmek için yaratılmış gibi.

O an insan içinden acaba rüya mı diyor ama her dokunuşla gerçek olduğunu anlıyorsun. Çok değişik bir duygu kesinlikle yaşanması lazım. İçinde ne var ne yok alıp dışarı atıyor pamuk gibi yapıyor karşındakini. Sesi, öpüşmesi, dokunuşu ve kokusu bütün duyu organlarınızı harekete geçiriyor.

Kısacası bu duygu anlatılmaz yaşanır. Ben kolay kolay yorum yapmam ve çok uzun süredir bu forumda bulunuyorum. Rüya Hanım gibisi zor bulunur derim ben size.

Kendisine bana yaşattığı o güzel dakikalar hatta saniyeler için teşekkür ederim....
Rica ederim ne demek asıl ben teşekkür ederim böylesi güzel düşündüğün için benim için de geçirdiğimiz anlar çok güzeldi vakit nasıl geçti hiç anlamadım gerçekten :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar