Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme "Rüya"landım

selaam

Normal Üye
21 Tem 2017
29
55
Cinsiyetiniz nedir?
Arkadaşlar merhaba.

Rüya hanımla bugün görüşme fırsatım oldu.Yani gitmeden önce kendisiyle whatsapp üzerinden haberleştik ve hatta resimlerinden 2 tanesini kendisine göndererek bunlardan biriyle karşılayabilir misin diye kendisine densizlik ettim. Halbuki kendisi fevkalade çok güzel, naif ve çok zarif bir bayan.Ne giyerse giysin kendisine her şeyin yakışacağını, kendisini tanıdığımda fark ettim.Gelelim hepinizin merak ettiği sorulara.Okuduğum yorumlar beni Rüya hanımın o şefkatli ve şehvetli kollarına itti.Şehvetli diyorum, gitmeden, yaşamadan ne demek istediğimi anlayamayacaksınız.Ev çok merkezi bir nokta da, ulaşımı gerçekten çok rahat.Eve girdiğimde, cennete düştüm zannettim :) Birbirinden güzel, hoş ve sohbetli 3 bayan, yanınızda oturuyor ve bir anda yılların dostluğu varmış gibi bir sohbete koyuluyorsunuz.Hani sevgili tadında yazıyor ya, her anında bunu hissettiriyorlar.Bundan sonra, gideceğim adreslerde ilk sıra kesinlikle kendileri olacaktır.Yatak konusuna çok detaylı girmeyeceğim ama sevgilinizden görmediğiniz ilgiyi Rüya hanımdan göreceğinizin garantisini verebilirim.İşini o kadar aşk ve şevkle yapıyor ki, kalp ritminde aşırı bir yükselme oluyor. Çarpıntı sorunu olanlara,sağlıkları açısından tavsiye etmem :) Konuyla ilgili bilgi, ekte mevcuttur ☺

Puanlamam 10 üzerinden olacak şekilde aşağıda ki gibidir :)

İlgi:10/10
Sohbet:10/10
Ev Temizliği:10/10
Yatak Deneyimi:10/15
Pozisyon Zenginliği:10/15
Hijyen:10/10
Ev Ortam Isısı:10/10 :)

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Rüya hanım ?? Asude ve özellikle İdil hanımlara da bol bol selamlar :love::love:

https://hizliresim.com/XlYYg0

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Arkadaşlar merhaba.

Rüya hanımla bugün görüşme fırsatım oldu.Yani gitmeden önce kendisiyle whatsapp üzerinden haberleştik ve hatta resimlerinden 2 tanesini kendisine göndererek bunlardan biriyle karşılayabilir misin diye kendisine densizlik ettim. Halbuki kendisi fevkalade çok güzel, naif ve çok zarif bir bayan.Ne giyerse giysin kendisine her şeyin yakışacağını, kendisini tanıdığımda fark ettim.Gelelim hepinizin merak ettiği sorulara.Okuduğum yorumlar beni Rüya hanımın o şefkatli ve şehvetli kollarına itti.Şehvetli diyorum, gitmeden, yaşamadan ne demek istediğimi anlayamayacaksınız.Ev çok merkezi bir nokta da, ulaşımı gerçekten çok rahat.Eve girdiğimde, cennete düştüm zannettim :) Birbirinden güzel, hoş ve sohbetli 3 bayan, yanınızda oturuyor ve bir anda yılların dostluğu varmış gibi bir sohbete koyuluyorsunuz.Hani sevgili tadında yazıyor ya, her anında bunu hissettiriyorlar.Bundan sonra, gideceğim adreslerde ilk sıra kesinlikle kendileri olacaktır.Yatak konusuna çok detaylı girmeyeceğim ama sevgilinizden görmediğiniz ilgiyi Rüya hanımdan göreceğinizin garantisini verebilirim.İşini o kadar aşk ve şevkle yapıyor ki, kalp ritminde aşırı bir yükselme oluyor. Çarpıntı sorunu olanlara,sağlıkları açısından tavsiye etmem :) Konuyla ilgili bilgi, ekte mevcuttur ☺

Puanlamam 10 üzerinden olacak şekilde aşağıda ki gibidir :)

İlgi:10/10
Sohbet:10/10
Ev Temizliği:10/10
Yatak Deneyimi:10/15
Pozisyon Zenginliği:10/15
Hijyen:10/10
Ev Ortam Isısı:10/10 :)

En kısa zamanda tekrar görüşmek üzere Rüya hanım ?? Asude ve özellikle İdil hanımlara da bol bol selamlar :love::love:

https://hizliresim.com/XlYYg0
Teşekkür ederim canım seni tanışmış olmanın mutluluğu içindeyim bende kıymetli düşüncelerine çok mutlu oldum herşey için bende sana çok teşekkür ederim her daim kapım açık beklerim kuzum öpüldün 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar