Namaste
Normal Üye
- 7 Eki 2019
- 35
- 108
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Selamlar,
Bugün Rüya ile spontane gelişen bir görüşme gerçekleştirdim.
Son anda iletişime geçsem de sağolsun beni kırmadı ve evine misafir etti.
Evi merkezi, kolay bulunabilen ve araçla giden arkadaşlar için park sıkıntısının pek olmadığı bir bölgede.
Kapıdan içeri girdiğimde beni tek parça mini elbisesi ve topuklularıyla çıtı pıtı 0 beden genç alımlı güzel bir kadın karşıladı.
Kendisi öncelikle kibar, güler yüzlü ve iyi bir insan.
Evde ev arkadaşı Forum’a üye Asude de vardı, o da gayet kibar insan.
Rüya ile biraz sohbet ettikten malum odaya geçtik, çok fazla detaya girmeyeceğim ama kendisi gayet ilgili ve karşısındakini mutlu etmeye çalışan biri, hem sizin ritminize uyuyor hem de sizi kendi ritmine uyduruyor.
Şahsen ben güzel zaman geçirdim kendisiyle umarım o da keyif almıştır. Kendisini ilk fırsatta yeniden ziyaret edeceğim.
Yolu Beylikdüzü’ne düşen arkadaşlara kendisini kesinlikle tavsiye ederim.
Bugün Rüya ile spontane gelişen bir görüşme gerçekleştirdim.
Son anda iletişime geçsem de sağolsun beni kırmadı ve evine misafir etti.
Evi merkezi, kolay bulunabilen ve araçla giden arkadaşlar için park sıkıntısının pek olmadığı bir bölgede.
Kapıdan içeri girdiğimde beni tek parça mini elbisesi ve topuklularıyla çıtı pıtı 0 beden genç alımlı güzel bir kadın karşıladı.
Kendisi öncelikle kibar, güler yüzlü ve iyi bir insan.
Evde ev arkadaşı Forum’a üye Asude de vardı, o da gayet kibar insan.
Rüya ile biraz sohbet ettikten malum odaya geçtik, çok fazla detaya girmeyeceğim ama kendisi gayet ilgili ve karşısındakini mutlu etmeye çalışan biri, hem sizin ritminize uyuyor hem de sizi kendi ritmine uyduruyor.
Şahsen ben güzel zaman geçirdim kendisiyle umarım o da keyif almıştır. Kendisini ilk fırsatta yeniden ziyaret edeceğim.
Yolu Beylikdüzü’ne düşen arkadaşlara kendisini kesinlikle tavsiye ederim.