Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüya hanım :)

serhatilker Çevrimdışı

serhatilker

Daredevil
1 Ağu 2015
101
229
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar. Uzun zamandır Rüya hanımla görüşmek istiyordum ancak anadolu yakasında olmam ve pandemide yasaklar sebebiyle bir türlü görüşememiştim.

Rüya hanımın görüşme yaptığı yer beylikdüzünde, benim gibi karşıdan gideceklerin yol durumuna bakmasını tavsiye ederim. Ancak görüşme yerini bulmak kolay, park yeri için hiç sorun yaşamadım. Bina giriş çıkışı sorunsuz.

Ev gayet düzenli ve temizdi. Rüya hanımın karşılaması sıcaktı. Sanki yıllardır tanıdığınız birisi gibiydik, evinde ben rahat ettim. İlgisi alakası gayet iyiydi.

Detay vermeyi sevmeyen birisiyim, o yüzden kısaca yatak kısmı için çok çok iyi ve duygu yoğun diyebilirim. Hiç beklemediğim kadar harika bir tecrübeydi o kısım da.

Sonuç olarak Rüya hanımla tanıştığıma çok mutlu oldum. Onun için böylesine sıcak bir havada ve yoğun bir trafikte tekrar Beylikdüzüne gider miyim, hiç düşünmeden evet. Rüyaya güzel ağırlama ve kibar davranışları için çok teşekkür ederim. Umarım yine yakın zamanda görüşebiliriz.

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
331
440
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel ve keyifli paylaşım için 2 tarafıda kutlarım.. Rüya hanım benimde rüyalarımı süslüyor umarim bir gün tanisma fırsatı yakalarım ))

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhabalar. Uzun zamandır Rüya hanımla görüşmek istiyordum ancak anadolu yakasında olmam ve pandemide yasaklar sebebiyle bir türlü görüşememiştim.

Rüya hanımın görüşme yaptığı yer beylikdüzünde, benim gibi karşıdan gideceklerin yol durumuna bakmasını tavsiye ederim. Ancak görüşme yerini bulmak kolay, park yeri için hiç sorun yaşamadım. Bina giriş çıkışı sorunsuz.

Ev gayet düzenli ve temizdi. Rüya hanımın karşılaması sıcaktı. Sanki yıllardır tanıdığınız birisi gibiydik, evinde ben rahat ettim. İlgisi alakası gayet iyiydi.

Detay vermeyi sevmeyen birisiyim, o yüzden kısaca yatak kısmı için çok çok iyi ve duygu yoğun diyebilirim. Hiç beklemediğim kadar harika bir tecrübeydi o kısım da.

Sonuç olarak Rüya hanımla tanıştığıma çok mutlu oldum. Onun için böylesine sıcak bir havada ve yoğun bir trafikte tekrar Beylikdüzüne gider miyim, hiç düşünmeden evet. Rüyaya güzel ağırlama ve kibar davranışları için çok teşekkür ederim. Umarım yine yakın zamanda görüşebiliriz.
Ben çok teşekkür ederim o kadar yolu O benim için çıktın geldin ayaklarına sağlık çok memnun oldum senin gibi bir insanı tanıma fırsatı bulduğum için ben de kalbim ayrı güzel davranışların ayrı güzel hareketleri ayrı güzel baştan aşağı senin gibi kibar bir beyefendi tanıdığım için tanışma fırsatı bulduğum için kendi Ablama çok mutlu yok �nan ben de hiç yabancılık çekmedim Sanki yıllardır tanıyormuşum gibi geldin bana o hissi Sen bana verdiğin için ben de sana aynı şekilde davrandım ama en ama en kısa zamanda yeni görüşme fırsatı buluruz kendine çok güzel bak😘😘😘❤ güzel kalbinden öpüyorum

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,976
6,702
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
detaylı ve güzel paylaşımınız için teşekürler ikinizede tebrikler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar