Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüya hanım

ZeytinliPoaca

Normal Üye
3 Eki 2020
6
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar herkese .. 🙋🏻‍♂️ forumda yeniyim pek fazla bulunamıyorum buralarda daha anca çözebildim forumu 😅 inceleye inceleye derken baktım çok güzel bi ortam saygı sevgi çerçevesi içerisinde gırgır şamata felan herşey var çok iyi yani 😄 en iyisi katılmak dedim .. yazmak için epey geç oldu ama yazayım dedim 🙄 forumdan ilk görüşmeyi Rüya hanımla yaptım kendisi çok iyi birisi gerçekten çok arkadaşça dostça muhabbeti güzel saygılı ve daha fazlası .. ilişki olarak da sanırım uyum sağladığınızda yanınızda sevgiliniz kız arkadaşınız olayının ta kendisi diye düşünüyorum ( tabi herkesin uyumu diyaloğu ilişkisi illaki farklıdır ) ben hem forum ortamından ayrıyetten Rüya hanımdan memnun kaldım tekrar herşey için çok teşekkür ediyorum ... ( darısı diğer merak ettiğim hanımlara kısmet olursa 😅 ) ... forum yöneticilerine güzel bi ortam kurdukları için ve tabi ki @Rüyam hanıma ayrı ayrı teşekkür ve saygılarımı iletiyorum tekrar görüşmek dileğiyle ... Bu arada konuda kusurum olduysa affola .. 🙋🏻‍♂️

26 May 2019
32
28
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar herkese .. 🙋🏻‍♂️ forumda yeniyim pek fazla bulunamıyorum buralarda daha anca çözebildim forumu 😅 inceleye inceleye derken baktım çok güzel bi ortam saygı sevgi çerçevesi içerisinde gırgır şamata felan herşey var çok iyi yani 😄 en iyisi katılmak dedim .. yazmak için epey geç oldu ama yazayım dedim 🙄 forumdan ilk görüşmeyi Rüya hanımla yaptım kendisi çok iyi birisi gerçekten çok arkadaşça dostça muhabbeti güzel saygılı ve daha fazlası .. ilişki olarak da sanırım uyum sağladığınızda yanınızda sevgiliniz kız arkadaşınız olayının ta kendisi diye düşünüyorum ( tabi herkesin uyumu diyaloğu ilişkisi illaki farklıdır ) ben hem forum ortamından ayrıyetten Rüya hanımdan memnun kaldım tekrar herşey için çok teşekkür ediyorum ... ( darısı diğer merak ettiğim hanımlara kısmet olursa 😅 ) ... forum yöneticilerine güzel bi ortam kurdukları için ve tabi ki @Rüyam hanıma ayrı ayrı teşekkür ve saygılarımı iletiyorum tekrar görüşmek dileğiyle ... Bu arada konuda kusurum olduysa affola .. 🙋🏻‍♂️
Referansınız için tesekkürler 😁

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kuzum benim kusurluk hiçbirşeyin yok ben sana herşeyiçin çok teşekkür ederim anlayışın hoşgörün için samimi güler yüzlü olduğun için yanıda kendimi hiç yabancı yâda senle görüşmeye gelmiş gibi hissetmedim hiç herşey benim için çok güzeldi tekrar görüşmek dileğiyle diyelim 😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar