Joyn
Normal Üye
- 10 Ağu 2019
- 30
- 19
- 28
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Ne zamandır forumda rüya hanımı görüyordum, en sonunda bende bu tecrübeyi tatmak istedim ve hemen iletişime geçtim, hemen trink geri dönüş gerçekleşti sözleştik akşam buluşmaya karar verdik. Evini bulmakta biraz zorluk çeksem de biraz tavaf ettikten sonra buldum, napiyim görmedim tabelayı
Kapıya geldiğimdeyse alımlı zarif bir hanımefendi karşıladı beni oturduk rüya hanım girişken bir yapısı var, hemen sizi sohbeti alıyor ve götürüyor.
ben ne kadar konuşkan birisi olmasam bile saatlerce oturup çay,kahve eşliğinde keyifli bir sohbetin içine dalıp gidersin o kadar
ve sohbet biter rüya hanım sizi rüyalar alemine götürür, istekli, mızmızlanmayan ve sizi geri çevirmeyen bir hanımefendi kendisi...
kendisine abone olunası bir şahsiyet, kesinlikle tavsiye edilir.
akşamki güzel zaman geçirdiğimiz ve çok eğlendiğimiz için kendisine çok teşekkür ederim.
Kapıya geldiğimdeyse alımlı zarif bir hanımefendi karşıladı beni oturduk rüya hanım girişken bir yapısı var, hemen sizi sohbeti alıyor ve götürüyor.
ben ne kadar konuşkan birisi olmasam bile saatlerce oturup çay,kahve eşliğinde keyifli bir sohbetin içine dalıp gidersin o kadar
ve sohbet biter rüya hanım sizi rüyalar alemine götürür, istekli, mızmızlanmayan ve sizi geri çevirmeyen bir hanımefendi kendisi...
kendisine abone olunası bir şahsiyet, kesinlikle tavsiye edilir.
akşamki güzel zaman geçirdiğimiz ve çok eğlendiğimiz için kendisine çok teşekkür ederim.