Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüya hanım ile görüşmem

• Konbuyu başlatan Joyn
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Joyn Çevrimdışı

Joyn

Normal Üye
10 Ağu 2019
30
19
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne zamandır forumda rüya hanımı görüyordum, en sonunda bende bu tecrübeyi tatmak istedim ve hemen iletişime geçtim, hemen trink geri dönüş gerçekleşti sözleştik akşam buluşmaya karar verdik. Evini bulmakta biraz zorluk çeksem de biraz tavaf ettikten sonra buldum, napiyim görmedim tabelayı :D
Kapıya geldiğimdeyse alımlı zarif bir hanımefendi karşıladı beni oturduk rüya hanım girişken bir yapısı var, hemen sizi sohbeti alıyor ve götürüyor.
ben ne kadar konuşkan birisi olmasam bile saatlerce oturup çay,kahve eşliğinde keyifli bir sohbetin içine dalıp gidersin o kadar :)
ve sohbet biter rüya hanım sizi rüyalar alemine götürür, istekli, mızmızlanmayan ve sizi geri çevirmeyen bir hanımefendi kendisi...
kendisine abone olunası bir şahsiyet, kesinlikle tavsiye edilir.
akşamki güzel zaman geçirdiğimiz ve çok eğlendiğimiz için kendisine çok teşekkür ederim.

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Ne zamandır forumda rüya hanımı görüyordum, en sonunda bende bu tecrübeyi tatmak istedim ve hemen iletişime geçtim, hemen trink geri dönüş gerçekleşti sözleştik akşam buluşmaya karar verdik. Evini bulmakta biraz zorluk çeksem de biraz tavaf ettikten sonra buldum, napiyim görmedim tabelayı :D
Kapıya geldiğimdeyse alımlı zarif bir hanımefendi karşıladı beni oturduk rüya hanım girişken bir yapısı var, hemen sizi sohbeti alıyor ve götürüyor.
ben ne kadar konuşkan birisi olmasam bile saatlerce oturup çay,kahve eşliğinde keyifli bir sohbetin içine dalıp gidersin o kadar :)
ve sohbet biter rüya hanım sizi rüyalar alemine götürür, istekli, mızmızlanmayan ve sizi geri çevirmeyen bir hanımefendi kendisi...
kendisine abone olunası bir şahsiyet, kesinlikle tavsiye edilir.
akşamki güzel zaman geçirdiğimiz ve çok eğlendiğimiz için kendisine çok teşekkür ederim.
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim ayrıca sende gayet sohbetler biriydin canim ;) akşamki güzel saatler için bende sana teşekkür ederim tarar görüşmek dileğiyle öpüldün:)

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Teşekkür ederim Canim batlamaya hazır bomba :whistle:

Bradypus_ Çevrimdışı
2 Haz 2019
74
150
Cinsiyetiniz nedir?
Iyi ki tanidim kendisini demek istedim :)

1 saat gorustuk ama 1 gun gibiydi. Kalbi guzel yuzu guzel kiz... 😚

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kiraz dudaklar i görüpte şair olmamak mumkunmu...
Şartları zorlayıp şair olamasakta.
Bir kopya cekip şair ümit yaşar oğuzcan dan şu kıta gelir aklıma..
Bu kadar yürekten çağırma beni
Bir gece ansizin gelebilirim
Beni bekliyorsan,uyumamışsan
Sevinçten kapında ölebilirim
ayyy çok tatlış teşekkür ederim

19 Tem 2019
51
84
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bütün bedeninizi kontrol edebilecek kadar cazibeli kadın Rüya. Dozajı ayarlayamazsanız bağımlılık yapıyor, bilginize.

Joyn Çevrimdışı

Joyn

Normal Üye
10 Ağu 2019
30
19
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel yorumun için ben teşekkür ederim ayrıca sende gayet sohbetler biriydin canim ;) akşamki güzel saatler için bende sana teşekkür ederim tarar görüşmek dileğiyle öpüldün:)
bir daha ki görüşmeyi bende bekliyorum :D

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar