Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüya gibiydi Rüyam🔥😍

mavilik34

Normal Üye
23 Şub 2020
24
77
47
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle Rüyamı çok özlediğimi, yeni halini (göğüsleri muhteşem olmuş🌺🌺) görmek için sabırsızlandığımı itiraf etmeliyim. Fırsatını bulduğum bir günde kendisine görüşme talebimi ilettim ve hızlıca olumlu cevap aldım. Yazıştığımız gündüz saatleri için karşılıklı müsaitliğimiz olmasa da, büyük bir incelik gösterdi ve akşam saatlerinde beni evinde misafir etti. İnceliğini hem fizik ve görsellik olarak hem de üslup ve karakter olarak çok beğeniyordum zaten. Bu tespitimde yanılmadığımı dün akşam bir kez daha anlamış oldum.
Eskiden beri tanışıyor olmamızdan aldığım cesaretle; bu genç, güzel, her anlamda ince ve zarif, aynı zamanda muhteşem göğüslere sahip mis kokan Rüyamı ben yerim heralde diye heyecanlanmışken, o beni öyle bir yedi bitirdi ham yaptı ki, abartmıyorum aynen ayaklarım yerden kesildi.
Bu görüşmemizde beni yine böylesi mutlu ettiğin için çok teşekkür ediyorum Rüya’cım, iyi ki varsın. 🧿🔥💐😘

Outlanderxxx Çevrimdışı
29 Haz 2021
60
67
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sitede görüşmeyi arzuladığım kisilerden biri. Ah şu işlerimi bi ayarlayıp kendisiyle bir görüşme ayarlasam da benim de ayaklarım yerden kesilse 🤩

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Öncelikle Rüyamı çok özlediğimi, yeni halini (göğüsleri muhteşem olmuş🌺🌺) görmek için sabırsızlandığımı itiraf etmeliyim. Fırsatını bulduğum bir günde kendisine görüşme talebimi ilettim ve hızlıca olumlu cevap aldım. Yazıştığımız gündüz saatleri için karşılıklı müsaitliğimiz olmasa da, büyük bir incelik gösterdi ve akşam saatlerinde beni evinde misafir etti. İnceliğini hem fizik ve görsellik olarak hem de üslup ve karakter olarak çok beğeniyordum zaten. Bu tespitimde yanılmadığımı dün akşam bir kez daha anlamış oldum.
Eskiden beri tanışıyor olmamızdan aldığım cesaretle; bu genç, güzel, her anlamda ince ve zarif, aynı zamanda muhteşem göğüslere sahip mis kokan Rüyamı ben yerim heralde diye heyecanlanmışken, o beni öyle bir yedi bitirdi ham yaptı ki, abartmıyorum aynen ayaklarım yerden kesildi.
Bu görüşmemizde beni yine böylesi mutlu ettiğin için çok teşekkür ediyorum Rüya’cım, iyi ki varsın. 🧿🔥💐😘
Çok teşekkür ediyorum bebeğim benim yeniden geldiğin için ayaklarına sağlık güzel ve değerli yorumun için teşekkür ederim kuzum o senin güzel gören bakışlarının güzelliği seninle görüşmekten ben de çok keyif aldim gayet güzel ve olumluydu her zaman beklerim kuzum 😘😘😘😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar