mavilik34
Normal Üye
- 23 Şub 2020
- 24
- 77
- 47
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Öncelikle Rüyamı çok özlediğimi, yeni halini (göğüsleri muhteşem olmuş) görmek için sabırsızlandığımı itiraf etmeliyim. Fırsatını bulduğum bir günde kendisine görüşme talebimi ilettim ve hızlıca olumlu cevap aldım. Yazıştığımız gündüz saatleri için karşılıklı müsaitliğimiz olmasa da, büyük bir incelik gösterdi ve akşam saatlerinde beni evinde misafir etti. İnceliğini hem fizik ve görsellik olarak hem de üslup ve karakter olarak çok beğeniyordum zaten. Bu tespitimde yanılmadığımı dün akşam bir kez daha anlamış oldum.
Eskiden beri tanışıyor olmamızdan aldığım cesaretle; bu genç, güzel, her anlamda ince ve zarif, aynı zamanda muhteşem göğüslere sahip mis kokan Rüyamı ben yerim heralde diye heyecanlanmışken, o beni öyle bir yedi bitirdi ham yaptı ki, abartmıyorum aynen ayaklarım yerden kesildi.
Bu görüşmemizde beni yine böylesi mutlu ettiğin için çok teşekkür ediyorum Rüya’cım, iyi ki varsın.
Eskiden beri tanışıyor olmamızdan aldığım cesaretle; bu genç, güzel, her anlamda ince ve zarif, aynı zamanda muhteşem göğüslere sahip mis kokan Rüyamı ben yerim heralde diye heyecanlanmışken, o beni öyle bir yedi bitirdi ham yaptı ki, abartmıyorum aynen ayaklarım yerden kesildi.
Bu görüşmemizde beni yine böylesi mutlu ettiğin için çok teşekkür ediyorum Rüya’cım, iyi ki varsın.