Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Rüya gibi geldi , Rüzgar gibi geçti

• Konbuyu başlatan LaX
  • Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:36

LaX

Normal Üye
2 Nis 2020
7
49
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar forum ahalisi , dün akşam @Lila hanımefendi ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik , ama ne 3 saat ... Bu güne kadar neden kendisi ile görüşmemişim dedirtti bana . Olay sadece salt sexten ibaret değil , yaşantımız hakkında, evcil hayvanlarımız hakkında birçok şey paylaştık . Birlikte güldük , birlikte hüzünlendik geçmişteki kötü hatıraları paylaşarak . Keşke yanımdan hiç ayrılmasa diyebileceğim bir insan . Gerçekten erkek olduğumu iliklerime kadar hissettirdi ... Daha sabahın bu saatlerinde özlemeye başladım bile , en en en yakın zamanda tekrar görüşmek adına dualarım .

Lila Çevrimdışı
29 Eyl 2020
1,084
5,579
Merhabalar forum ahalisi , dün akşam @Lila hanımefendi ile 3 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik , ama ne 3 saat ... Bu güne kadar neden kendisi ile görüşmemişim dedirtti bana . Olay sadece salt sexten ibaret değil , yaşantımız hakkında, evcil hayvanlarımız hakkında birçok şey paylaştık . Birlikte güldük , birlikte hüzünlendik geçmişteki kötü hatıraları paylaşarak . Keşke yanımdan hiç ayrılmasa diyebileceğim bir insan . Gerçekten erkek olduğumu iliklerime kadar hissettirdi ... Daha sabahın bu saatlerinde özlemeye başladım bile , en en en yakın zamanda tekrar görüşmek adına dualarım .
Günaydın 🌞 referansın için teşekkür ederim cnm seninle tanımak çok güzeldi çok güzel vakit geçirdim en yakın zamanda görüşmek dileğiyle öpüyorum 💋

• Beğen
Tepkiler: LaX
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar