- 30 Eyl 2020
- 953
- 688
- 31
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba forumdaşlar dün rüya hanimla randevulaştik 09.16 10.46 sularinda yanindaydim normalde 10 diye anlaşmistik sagolsun beklemeyeyim die 9 a aldi mesaj attim acik oldugunu görunce uyandim gelebilirsin dedi hemen konum istedim ve konumu nokta atişi hic sektirmemiş ewinin dibinde bittim ve iceri aldi iceri girdgmde kahvaltı yapiyordu ve bir cay ikram etti ve ufak sohbetten sonra ben hemen duşa girdim duştan sonra o ani tekrar geri sarmak isterdim o fizigi o sewişmesi beni benden aldi tabi bende alta kalmadim hemn yataga yatirip klitorusine yapistim zewk aldikca kafamı bastiriyo zewk aldikca kafamı cökdürüyo artik dayanamadi komşular duymasin die biraktim ve sira tekrar ruya hanima gelmisti orda kayiş koptu ve dudagama yapisti ve birakmadı sanki bi sewgili gibiydik digerin8 anlamak bile istemiyorum zaten 10 numara 10 yildiz muhteşem ötesiydi ikimzde bitmiştik ben hemen duşuma girdim tekrardan vedalaşma gelmisti duşumu aldim beni öperek gönderdi ve bu durma bitmedi dedi buaradada ankara korkusunada yenmiş oldum gep ankarayi kötülüyorlardi artik herkes bnde dahil gönül rahatliyla gidebilirsiniz memnunda kalacaksinz